ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑς δείξει τα δόντια της…

Ας δείξει τα δόντια της…

Ο κρίσιμος επαναληπτικός αγώνας με την ΑΕΛ πλησιάζει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα και μοναδικό στόχο, την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί να απογοήτευσε με την πορεία της στο πρωτάθλημα, αλλά και με την πρόσφατη ήττα από τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, δεν αλλάζουν. Αυτό που μπορεί να κάνει τώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να έχει καλή παρουσία αύριο και να πάρει το αποτέλεσμα που θα την σπρώξει στους «4» του κυπέλλου.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έστω και τώρα, καλείται να δείξει τα δόντια της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Παίζει στην έδρα της, μπροστά στον κόσμο της. Έχει τις δυνατότητες φτάνει να τις παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ. Μόνο με πρόκριση θα δώσει ελπίδα για κάτι καλό στην τρέχουσα σεζόν. Είναι στα δικά της πόδια. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να τα δώσουν όλα, πρωτίστως για τους εαυτούς τους, αλλά και για τον κόσμο και την ιστορία του Συλλόγου.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Λένον να μην υπολογίζει τους Χούμποτσαν και Ζαχαρίου. Αντιθέτως, ελπίδες για να βρεθεί στην αποστολή συγκεντρώνει ο Σέχου. Ανέβασε χθες ρυθμό και σήμερα είναι η μέρα της κρίσης. Ο Λένον έκανε φύλλο και φτερό την ΑΕΛ, την οποία παρακολούθησε και στον τελευταίο αγώνα της με τον Εθνικό. Γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην επόμενη φάση.

Πλησιάζει, λοιπόν, η ώρα της πράξης. Από τα λόγια και τις υποσχέσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ περνά στην πράξη, που αυτή μετρά. Ο κόσμος αναμένει ότι αυτή τη φορά η ομάδα θα είναι συνεπής, δίνοντας χαρά και ελπίδα για συνέχιση της προσπάθειας για κατάκτηση του κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa