ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤώρα είναι η ώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τώρα είναι η ώρα, ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν μέχρι τον επόμενο, δίνει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Φιλοξενεί την ΑΕΛ στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Μετά το 1-1 στο Τσίρειο, η ΟΜΟΝΟΙΑ με πίστη και αποφασιστικότητα καλείται να τελειώσει τη δουλειά της, να βάλει σφραγίδα στο εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση.

Bet on Alfa

Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι που θα μιλήσει η ποιότητα και η ψυχή των ποδοσφαιριστών. Σύμμαχός τους ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο 12ος παίκτης που θα δώσει δυναμικό «παρών». Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πρέπει να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία. Τέτοια που θα δίνει ελπίδα για τη συνέχεια, με τελικό σταθμό τον τελικό, την κατάκτηση του τροπαίου και μια νέα ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Στο «Ηλίας Πούλλος» με τα όσα έχουν δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες, αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του αποψινού αγώνα. Ξέρουν πως, είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Γι’ αυτό και παρουσιάζονται αποφασισμένοι για καλή εμφάνιση και κυρίως το αποτέλεσμα που θα ανοίξει τον δρόμο για τους «4».

Ο Λένον ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας. Υπάρχουν απουσίες, αλλά αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό και ο προπονητής είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, που θεωρεί πως είναι ικανό να πετύχει τον στόχο. Κάποιες θέσεις «παίζονται», ο προπονητής αποφάσισε και το θετικό είναι ότι θα έχει και επιλογές στον πάγκο για κάθε ενδεχόμενο.

Autoremarketing

Bet on Alfa