ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Πληρώθηκε" η σιωπή ξανά; Αστυνομία Κύπρου, Επιτροπή Δεοντολογίας ΚΟΠ...

“Πληρώθηκε” η σιωπή ξανά; Αστυνομία Κύπρου, Επιτροπή Δεοντολογίας ΚΟΠ υπάρχετε;

Μία βδομάδα έχει παρέλθει από τις πολύ σημαντικές καταγγελίες του Προέδρου της Δόξας Κώστα Χριστοδούλου καθώς και του Χριστόφορου Τορναρίτη, για βρωμιά στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο!

Bet on Alfa

Καταγγελίες που αφορούν τον Πρόεδρο της ΚΟΠ ότι χρησιμοποιεί το Κυπριακό Ποδόσφαρο για προσωπικό όφελος μέσω των επιχειρήσεων του, ότι όλες οι προσλήψεις, ακόμη και αυτή του Προπονητή της Εθνικής, γίνονται με πολιτική παρέμβαση. Καταγγελίες ότι η ΚΟΠ δωροδοκεί, αγοράζοντας τη σιωπή των ομάδων για τα κακώς έχοντα που αφορούν διαιτησία κλπ. Καταγγελίες ότι στήνει σικέ η ίδια η ηγεσία της ΚΟΠ!

Όλα αυτά σε ένα κράτος σύγχρονο θα έπρεπε να είναι αιτία άμεσης κινητοποίησης των αρχών ακόμη και διακοπή των επίσημων ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων και έρευνα με καταθέσεις από την αστυνομία κ.ο.κ

ΟΧΙ όμως στην Κύπρο! ΑΥΤΗ είναι και η πιο ισχυρή απόδειξη ότι η βρωμιά στο ποδόσφαιρο είναι παρούσα και με την κάλυψη της πολιτείας!!!!

Πέρασε μια βδομάδα, η λεγόμενη επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού είπε πως θα θα θα θα ερευνήσει και η αστυνομία είναι απλά απούσα!

Σήμερα, ακόμη πιο προβληματικές είναι οι δηλώσεις ξανά του Κώστα Χριστοδούλου ο οποίος έιπε πως αν τον καλέσει η Επιτροπή Δεοντολογίας, δε θα μιλήσει!!!!!!

Να υποθέσουμε οτι αγοράστηκε ξανά η σιωπή;;;

Autoremarketing

Bet on Alfa