ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΞιούρουππας:"Σαφώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την Ανόρθωση"

Ξιούρουππας:”Σαφώς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την Ανόρθωση”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Πανίκος Ξιούρουππας, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Bet on Alfa

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του: 

Για τον χθεσινό ημιτελικό Ανόρθωση-Ομόνοια: «Σαφώς η Ομόνοια ήταν καλύτερη από την Ανόρθωση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Έλεγξε τον χώρο του κέντρου. Η Ανόρθωση είχε τεράστια προβλήματα να αντιμετωπίσει την αντίπαλη τακτική εξ ου και δέχθηκε δύο γκολ. Ο Τιμούρ έκανε αλλαγές, διεκδίκησε η Ανόρθωση ένα γκολ όμως βρήκε απέναντί της έναν Φαμπιάνο που μας θύμισε τον περσινό που έκανε θαύματα. Στο τέλος η Ομόνοια και με τις αλλαγές κατάφερε να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα γιατί το εκτός έδρας γκολ μετρά πολύ. Στο ποδόσφαιρο σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν. Εκείνο που με ευχαρίστησε ήταν το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αρκετούς Κύπριους κι αυτό θέλουμε να βλέπουμε.

Η Ομόνοια έχει αποδείξει ότι ξέρει να πάρει αυτό που θέλει. Το 2-0 λέει πάρα πολλά και με λίγη προσοχή είναι πολύ κοντά στην πρόκριση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα γείρει πίσω στον επαναληπτικό. Αν η Ανόρθωση κατάφερνε να βάλει γκολ θα μιλούσαμε για έναν ανοιχτό επαναληπτικό, όμως ακόμη και με αυτό το σκορ έχει τις δυνατότητες στο ΓΣΠ. Φαίνεται πως η ξεκούραση που παίρνουν κάποιοι παίκτες στο πρωτάθλημα βοηθά πολύ. Είδαμε έναν Παπουλή να παίζει σαν 20χρονο. Ήταν ο κορυφαίος του αγώνα, όχι μόνο για το υπέροχο του γκολ αλλά γενικά για τη συνολική του απόδοση και πως ένωνε το κέντρο. Πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο. Ο Λοΐζου, ο Μπασιρού, ο Λέτσιαγκς, ο Μιξ είχαν φρεσκάδα στα πόδια τους. Αν η Ομόνοια δεν κατακτήσει το κύπελλο, η σεζόν γι’ αυτήν θα θεωρηθεί αποτυχημένη». 

Για την κριτική προς τον Κετσπάγια για τις επιλογές του: «Κάποιες φορές οι επιλογές μπορεί να μην σου βγουν. Ο αρμόδιος είναι ο προπονητής και αποφασίσει πριν από το παιχνίδι. Μετά όλοι γινόμαστε προφερόροι. Ίσως να μην του βγήκαν του Τιμούρ, όμως βρήκε απέναντι του μια εκπληκτική Ομόνοια. Ήταν πολλές οι συγκυρίες που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».

Autoremarketing

Bet on Alfa