ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτοιμη και φουριόζα για τελικό

Έτοιμη και φουριόζα για τελικό

Σταθερά σε υψηλές πτήσεις βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η ΟΜΟΝΟΙΑ. Παρόλο που ο Λένον από παιχνίδι σε παιχνίδι προβαίνει σε σημαντικό αριθμό αλλαγών στο αρχικό σχήμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τον τρόπο να παρουσιάζεται αρκετά καλή και να παίρνει τα αποτελέσματα.

Bet on Alfa

Χθες, στο Μακάρειο, παρόλο που άλλαξε και τους ένδεκα που άρχισαν στο ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε καλή παρουσία ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δύο γκολ, αλλά είχε και τις ευκαιρίες για περισσότερα. Επίσης, σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε, ο Ουζόχο δήλωσε «παρών».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασε τα πέντε συνεχόμενα ματς που διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, στην προσπάθεια να πετύχει τους στόχους της. Μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, δούλεψε και βρήκε τις λύσεις να παρουσιάζεται με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά.

Πλέον, όλοι στο «Ηλίας Πούλλος», αλλά και γενικότερα στο σύλλογο, διοίκηση και κόσμος, ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό της Τετάρτης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με ασπίδα το 2-0 του πρώτου αγώνα και σύμμαχο τον κόσμο της που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΓΣΠ, παρουσιάζεται έτοιμη και αποφασισμένη να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στα καλύτερά της και καλείται να το επιβεβαιώσει στον προσεχή καθοριστικό αγώνα μέχρι τον επόμενο, που είναι ο τελικός. Έχει ένα καλό προβάδισμα που θα πρέπει να διαχειριστεί αναλόγως και με την ίδια σοβαρότητα και καλή αγωνιστική εικόνα, να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την περασμένη Τρίτη. Ο Γιούστε κάνει αγώνα δρόμου να είναι έτοιμος και να διατηρήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Οι υπόλοιποι δέκα εκτός απροόπτου θα είναι οι ίδιοι του πρώτου αγώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa