ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα

Με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της για τον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Με σύμμαχο το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και τον μεγάλο κόσμο της που εξαφάνισε τα εισιτήρια δύο ημέρες προηγουμένως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει άλλη μια μάχη για να βγει νικήτρια. Και το σημαντικότερο: να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου.

Bet on Alfa

Με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, που διακατέχει την ΟΜΟΝΟΙΑ ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες, θα θελήσει να πανηγυρίσει δεύτερη νίκη και κυρίως την παρουσία της στον τελικό. Ο Λένον το έκανε ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του ότι, τίποτα δεν τελείωσε μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και θα πρέπει να καταβάλουν την ίδια προσπάθεια για επίτευξη του στόχου.

Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα αναμένει την ετοιμότητα η όχι του Γιούστε μέχρι την τελευταία στιγμή, θα παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα που κρίνει ως ικανό να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την περασμένη Τρίτη. Εκτός απροόπτου θα στηριχθεί στους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην ενδεκάδα και στον πρώτο αγώνα, αφού είχαν πολύ καλή παρουσία.

Όλοι σαν μια γροθιά αύριο, θα δώσουν τη μάχη για την πρόκριση. Οι ποδοσφαιριστές θα δουν για πρώτη φορά φέτος γεμάτο το ΓΣΠ. Και με την ΑΕΛ υπήρχε πολύς κόσμος, αύριο όμως δεν θα πέφτει καρφίτσα. Θα αντλήσουν δύναμη από τον κόσμο τους, για άλλη μια γεμάτη εμφάνιση με απώτερο σκοπό την πρόκριση. 

Autoremarketing

Bet on Alfa