ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔίψα και μέγα πάθος για πρόκριση στον τελικό

Δίψα και μέγα πάθος για πρόκριση στον τελικό

ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση… πράξη δεύτερη. Στο κατάμεστο ΓΣΠ, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ομάδα της Αμμοχώστου (19:00) και έχει ως στόχο να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε πριν οκτώ ημέρες. Με το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και τον παθιασμένο κόσμο της στις εξέδρες, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου.

Bet on Alfa

Με σοβαρότητα και εμφάνιση ανάλογη του πρώτου αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να πετύχει το στόχο της και να βρεθεί στον τελικό της 25ης Μαΐου. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί πίστη και αποφασιστικότητα για το μεγάλο βήμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε καλό φεγγάρι και θα θελήσει να το επιβεβαιώσει με την αποψινή εμφάνισή της και κυρίως με το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να… πετάξει για τον τελικό.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προσεγγίζουν το παιχνίδι λες και δεν προηγήθηκε αυτό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Λένον αυτό τόνισε στους παίκτες του, θέλοντας να τους κρατήσει προσγειωμένους. Σαφώς και το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα, αλλά από τη στιγμή που υπάρχει και το σημερινό παιχνίδι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει εφησυχασμός.

Ο Λένον είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Εάν δεν είναι σε θέση να αρχίσει τον αγώνα ο Γιούστε, θέση στα στόπερ θα πάρει εκτός απροόπτου ο Χούμποτσαν. Οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι ίδιοι που πήραν φανέλα βασικού και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο κόσμος είναι διψασμένος, έκανε sold out από τη Δευτέρα και αναμένει στο τέλος του αποψινού αγώνα να φωνάξει ακόμη πιο δυνατά: «Τριφυλλάρα Κύπελλο…».

Autoremarketing

Bet on Alfa