ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο άγγιγμα του Λένον και η ψυχή των παικτών

Το άγγιγμα του Λένον και η ψυχή των παικτών

Προ της καθόδου του Νιλ Λένον, υπήρχε στεναχώρια και απογοήτευση στις τάξεις όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Απόρροια της πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση αποφάσισε να προβεί σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και όπως αποδεικνύεται έλαβε την πιο σοφή απόφαση. Πιστώνεται στην επιλογή του αντικαταστάτη του Μπεργκ, με τον Λένον στο σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος» να έχει κερδίσει τους πάντες με τη δουλειά και τη φιλοσοφία του.

Bet on Alfa

Στον χθεσινό επαναληπτικό με την Ανόρθωση, ο Βορειοιρλανδός προπονητής κέρδισε τις εντυπώσεις και με το κοουτσάρισμά του. Τι κι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε με δέκα παίκτες πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Με την τακτική του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν επέτρεψε στην αντίπαλό του να φτιάξει σημαντικές ευκαιρίες, αντιθέτως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που με τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το ταλέντο των παικτών της, βρέθηκε πιο κοντά σ’ ένα δεύτερο γκολ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στον τελικό μετά από έξι χρόνια και έτοιμη και κυρίως αποφασισμένη να στεφθεί κυπελλούχος, να δηλώσει παρούσα στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Και με τέτοιο κόσμο, πραγματικά απίστευτο κόσμο που υποκλίνονται όλοι στο μεγαλείο του, ναι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση να σηκώσει την κούπα στις 25 Μαΐου. Η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη, κι ας η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και από δύο συνεχόμενες σεζόν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με τέτοιες εμφανίσεις, τόση μεγάλη προσπάθεια, ψυχή και πάθος από τους ποδοσφαιριστές, σωστή νοοτροπία, χαρακτήρα και θέληση, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση, όχι να πάρει το κύπελλο, αλλά να πετύχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Και το σημαντικότερο: η αντίληψη του ποδοσφαίρου, με τον Λένον να είναι ο πρώτος που δίνει καθημερινά το σύνθημα. Εμβολιάζει τους παίκτες και όχι μόνο με απίστευτη νοοτροπία, τι εστί ποδόσφαιρο και πως πρέπει να λειτουργείς για να πετύχεις. VAMOS ΟΜΟΝΟΙΑ!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa