ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Λένον έδειξε να ξέρει…

Ο Λένον έδειξε να ξέρει…

Στο μυαλό όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν μπορεί να είναι κάπου αλλού, από τη στιγμή που η κατάκτηση του τροπαίου θα οδηγήσει την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Η προσπάθεια είναι όπως, οι ποδοσφαιριστές δηλώσουν πανέτοιμοι στον τελικό της 25ης Μαΐου στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Κανείς στο «Ηλίας Πούλλος» δεν εφησυχάζει και δεν παρασύρεται από το γεγονός ότι αντίπαλος είναι ο Εθνικός. Πρόκειται για έναν τελικό και αν δεν τον προσεγγίσεις με την πρέπουσα σοβαρότητα, υπάρχει ο κίνδυνος να την πατήσεις. Γι’ αυτό και στην ΟΜΟΝΟΙΑ σέβονται τον αντίπαλο, ενώ θα πάνε υποψιασμένοι από τη στιγμή που ο αντίπαλος άφησε εκτός τελικού την ΑΕΚ.

Αυτό που προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη πίστη και αισιοδοξία για κατάκτηση του κυπέλλου, είναι το γεγονός ότι ο Λένον έδειξε να ξέρει. Προετοιμάζει καταλλήλως την ομάδα, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα και προσεγγίζει αναλόγως τους αντιπάλους. Δεν δίνει δικαιώματα και κρατάει τους παίκτες του συγκεντρωμένους και σοβαρούς.

Πριν τον τελικό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει ακόμη δύο αγώνες πρωταθλήματος. Αδιάφοροι μεν, σημαντική για την ομάδα δε. Ο Λένον θα δώσει ξανά την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί, αλλά και σε κάποιους νεαρούς. Με αυτό τον τρόπο όλοι είναι ικανοποιημένοι και το κυριότεροι έτοιμοι από κάθε άποψη. 

Autoremarketing

Bet on Alfa