ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤον έβγαλαν ασπροπρόσωπο οι "μικροί" και αυτό θα μετρήσει...

Τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο οι “μικροί” και αυτό θα μετρήσει στον προγραμματισμό

Η αλλαγή προπονητή σε συνδυασμό με την αποτυχία εισόδου στα playoff πρωταθλήματος από την ΟΜΟΝΟΙΑ, έδωσε την ευκαιρία στο Λένον να εξαγάγει τα δικά του συμπεράσματα για όλο το ρόστερ της ομάδας μας σε συνδυασμό με την προετοιμασία για τον μοναδικό στόχο που είχε απομείνει που ήταν το Κύπελλο.

Bet on Alfa

Ο Λένον τους χρησιμοποίησε όλους και τολμούμε να πούμε πως σίγουρα θα έμεινε πολύ ικανοποιημένος ιδιαίτερα από τα νεαρά ταλέντα της ακαδημίας που θέτουν γερές βάσεις καθιέρωσης στην πρώτη ομάδα.

Για παράδειγμα ο Ανδρέας Σάββα σε αυτά τα παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε δύο γκολ και έδειξε επίσης εξαιρετικά στοιχεία με τη μπάλα στα πόδια. Στη μεσαία γραμμή ο Χαραλάμπους αποδίδει σχεδόν πάντα σαν ολοκληρωμένος παίκτης και το μέλλον του ανήκει. Ο Νικόλας Παναγιώτου στην άμυνα κερδίζει συνεχώς χρήσιμες εμπειρίες και θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του ξανά τη νέα σεζόν. Ο Ασημένος ως ο μικρότερος από τους υπόλοιπους είναι επίσης σε διαδικασία ανάπτυξης και με σκληρή δουλειά θα πάρει την ευκαιρία του Λένον.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa