ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤα συμβόλαιο που λήγουν σε αριθμούς...

Τα συμβόλαιο που λήγουν σε αριθμούς…

O Πέτρος Παπαγιώργης στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy παραθέτει τα δεδομένα και τις συμμετοχές των δεκα ποδοσφαιριστών από το υφιστάμενο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπου τα συμβόλαια τους λήγουν στο τέλος του μήνα, χωρίς να προσδιορίζεται για τους πλήστους ποια θα είναι η κατάληξη τους για την επόμενη σεζόν.

Bet on Alfa

Πέραν τον Μπέζους που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του, τον Φαμπιάνο όπου θα ανανεωθεί, και τον Ζαχαρίου που ήδη είναι εκτός ομάδας, για τους υπόλοιπους αν και υπάρχουν ενδείξεις, δεν.μπορει να θεωρηθεί κάτι δεδομένο.

Δείτε τα στοιχεία του ρεπόρταζ:

Το συμβόλαιο του Ρομάν Μπεζούς ανανεώθηκε αυτόματα. «Η περίοδος αποκατάστασης σε τέτοιους τραυματισμούς καθορίζεται στους έξι μήνες. Ο Ρομάν διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμη έναν χρόνο και τον αναμένουμε να επιστρέψει πίσω το συντομότερο δυνατό». Αυτό δήλωσε ο επί του Τύπου εκπρόσωπος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Δημητρίου(19.4.24).

Για το θέμα Φαμπιάνο είπε τα εξής: «Είναι επιθυμία και των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας και φαίνεται πως είναι ζήτημα «όχι αν θα γίνει, αλλά πότε θα γίνει». Αυτές οι δηλώσεις έγιναν στις 12.4.24.

Ο Σαιντού Αλιούμ βρίσκεται στο πράσινο στόχαστρο για άσκηση του δικαιώματος απόκτησης του από τη Χάμαρμπι Υπάρχουν νωπά δημοσιεύματα στη Σουηδία που φέρουν την ομάδα να θέλει να πείσει τον παίκτη να μην αποδεχτεί την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
Απομένουν και άλλα συμβόλαια παικτών που συμπληρώνονται τέλος Μαΐου.

Για να δούμε πως τους χειρίζεται ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Ανταμ Μάθιους έχει 7 συμμετοχές, ο Νεμάνια Μίλετιτς 6, ο Φουάντ Μπασιρού 6. Από κει και πέρα ο Πάρις Ψάλτης έχει 2 συμμετοχές (19 λεπτά), είναι δε άνευ συμμετοχής  ο Γιαν Λέτζιακς και ο κήπερ Μιχάλης Παπαστυλιανού.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζαχαρίου βρίσκεται ήδη εκτός ομάδας και πρέπει να θεωρείται παρελθόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa