ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι μάγκες φοράνε πράσινα με τριφύλλι!

Οι μάγκες φοράνε πράσινα με τριφύλλι!

Αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ! Μια μεγάλη ομάδα, με μέταλλο νικητή, φτιαγμένη για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε μια σεζόν που πήγε στράφι στο πρωτάθλημα, είχε τον τρόπο, το σθένος, τη δύναμη και την καρδιά να σηκώσει την κούπα της Κυπελλούχου!

Bet on Alfa

Το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαΐου, η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναξε πως δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέρα της νίκης και τους τίτλους. Οι μάγκες με τα πράσινα και το τριφύλλι στο στήθος, απέδειξαν γιατί είναι σε μια μεγάλη ομάδα. Το πάλεψαν με 10 ποδοσφαιριστές για 115 λεπτά, πέρασαν δύσκολες στιγμές, αλλά είχε την καρδιά να φθάσει στη βρύση και να ξεδιψάσουν. Μαζί τους και χιλιάδες Ομονοιάτες ανά το Παγκύπριο.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, ιδιαίτερα του φετινού, είναι σπουδαία επιτυχία. Δεν είναι μόνο ένας τίτλος, αλλά μαζί και πολλά εκατομμύρια. Μόνο με τη συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, μπορεί και να είναι του Γιουρόπα Λιγκ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βάλει στο ταμείο της 3.000.000 ευρώ. Συν πιθανοί βαθμοί στον όμιλο, συν τα εισιτήρια, συν οι χορηγίες.

Τι σημαίνουν τα πιο πάνω; Απλούστατα θα μπορέσει η διοίκηση να έχει άνεση στις κινήσεις της στον προγραμματισμό. Να κάνει ακόμη πιο δυνατή την ομάδα, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή, στα πρωταθλήματα. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά! Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει πολλές μάχες και τη νέα σεζόν και επιβάλλεται να βγει κερδισμένη, όπως επιβάλλει η ιστορία και ο μεγάλος κόσμος της.

Autoremarketing

Bet on Alfa