ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Παπασταύρου δίνει απαντήσεις

Ο Παπασταύρου δίνει απαντήσεις

Και τι δεν ακούστηκε κατά τη διάρκεια της σεζόν για τον Σταύρο Παπασταύρου. Όχι εκ των έξω, αλλά εκ των έσω. Από μια μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ευτυχώς μικρή, που δεν ήταν ικανή να επηρεάσει το σύνολο και την ομοψυχία που υπάρχει στο σύλλογο.

Bet on Alfa

Ναι, όταν η ομάδα δεν πάει καλά όλα μας φταίνε. Όμως, θα πρέπει να τα ζυγίζουμε όλα και μετά να κάνουμε την κριτική μας. Άλλωστε η καλόπιστη κριτική μόνο θετικά μπορεί να δώσει, αλλά όταν αυτή γίνεται χωρίς στοιχεία και απλώς για να γίνει, μόνο ζημιά μπορεί να προκαλέσει.

Απλώς να σημειώσουμε ότι, ο Παπασταύρου ότι έκανε από τη στιγμή που ανέλαβε το κάνει και σήμερα και ίσως και παραπάνω. Στο σύλλογο υπάρχει υγεία, διοικητική και οικονομική. Ο πρόεδρος συμβάλει με το χρήμα που βάζει ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να παραμένει στο προσκήνιο, στις διακρίσεις και στους τίτλους.

Και το χέρι βαθιά στην τσέπη το βάζει όταν πρέπει και είναι για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πριμ στους πρωταγωνιστές δίνει, όπως έκανε προχθές μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Ο στόχος του ήταν και παραμένει ο ίδιος: η ΟΜΟΝΟΙΑ, η «Βασίλισσα», να είναι στον θρόνο της.

Γι’ αυτό ετοιμαστείτε για ουσιώδης και αξιόλογες κινήσεις, όχι μόνο ποδοσφαιριστές, που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με την προσδοκία η επόμενη σεζόν να τη βρει να διακρίνεται στην Ευρώπη, αλλά και να διεκδικεί όλους τους εγχώριους τίτλους.

Autoremarketing

Bet on Alfa