ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι αποχωρήσεις ανεβάζουν τον πήχη των απαιτήσεων...

Οι αποχωρήσεις ανεβάζουν τον πήχη των απαιτήσεων…

Οι επίσημες ανακοινώσεις για τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα μας, εν μέρει ξεκαθαρίζουν περισσότερο το σκηνικό για τις θέσεις που θα στοχεύσει σε ενίσχυση η ομάδα μας, από την άλλη όμως ανεβάζουν κατά πολύ και τον πήχη των απαιτήσεων για τους μετγαραφικούς στόχους. Αυτό ισχύει καθώς μιλάμε για αποχωρήσεις παικτών με ποιότητα, που την τελευταία τριετία ήταν και βαρόμετρο για τη συνολική απόδοση της ομάδας. Δεν εξετάζουμε μόνο την απόδοση που είχαν το τελευταίο διάστημα, αλλά την συνολική συνεισφορά που ήταν σχεδόν για όλους ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Bet on Alfa

Ξεκινώντας από τον Τζιόρντι Γκόμεθ, τη σημαία της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου που σήκωσε κυριολεκτικά την ΟΜΟΝΟΙΑ στους ώμους του περνώντας από την απόλυτη ξηρασία στην εκτόξευση… Ένα σπάνιο εξαρο-οκτάρι με απίστευτο ποδοσφαιρικό έντσικτο και τεχνική κατάρτιση κλάσης. Αντιλαμβανόμαστε ότι για τέτοια ποιότητα η αντικατάσταση του περνάει  ΜΟΝΟ από το πάνω πάνω ράφι.

Ερικ Μποτεάκ… Ένας παίκτης που μπορεί να μην έκανε και την καλύτερη του χρονιά φέτος, όμως δεν παύει να ήταν ένας παίκτης που για τουλάχιστον 1μιση χρόνο ήταν το Α και ο Ω επιθετικά! Ο πλέον δημιουργικός παίκτης με απίστευτα πνευμόνια που έδινε τη λύση εκεί που έκαιγε το σίδερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αναγκασμένη τώρα να βρει ένα εξτρέμ ποιότητας με παρόμοια και καλύτερα ακόμη χαρακτηριστικά που να έχει ταχύτητα, δυεισδητικότητα, σέντρα ακριβείας και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Ερνεστ Ασάντε… Η αποκάλυψη του πρώτου Ευρωπαικού οδοιπορικού σε ομίλους… Ένας εξτρέμ με τρομερή ταχύτητα, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, που στα καλά του ήθελε μια ολόκληρη άμυνα να τον κάνει καλά… Τεράστια η συμβολή στην μεγάλη αντεπίθεση τίτλου πέρσι καθώς οι εμφανίσεις του έκαναν τη διαφορά. Ο μεγάλος τραυματισμός του Ασάντε θεωρούμε ότι ήταν και το πιο καθοριστικό, ενώ είχε ακόμη πολλά να προσφέρει. Η αποχώρηση του σημαίνει ψάξιμο για ακόμη ένα ποιοτικό εξτρέμ.

Τόμας Χούμποτσαν… Ο πολύπειρος αμυντικός με το πλούσιο παλμαρέ, παράδειγμα αυταπάρνησης και ποιότητας που αγωνιζόταν μέχρι τέλους στο γήπεδο… Τις πλείστες φορές απροσπέραστος είτε σαν κεντρικός αμυντικός είτε σαν ακραίος. Ο Τόμας ήταν ένα από τα βασικά όπλα του Μπεργκ στην περσινή γρανιτένια άμυνα. Εδώ επίσης θα χρειαστεί σε αυτή τη νευραλγική θέση να κοιτάξει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε παίκτες υψηλής ποιότητας προς αντικατάσταση του. Κανένα ρίσκο δεν πρέπει να πάρουμε αμυντικά καθώς είδαμε πόσο λαβωθήκαμε φέτος από τα αμυντικά κενά. Τόσο σε Ευρώπη όσο και σε πρωτάθλημα…

Μάρκο Τσέποβιτς… Δεν του βγήκε η χρονιά φέτος ενώ πέρσι τα 8 γκολ του (ήρθε στη μεταγραφική Ιανουαρίου) βοήθησαν στην υπόθεση τίτλος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για τη θέση του φορ ήρθε ώρα να ρίξει μπόλικο χρήμα και να βρει επιτέλους εκείνον τον επιθετικό ολκής που ταιριάζει απόλυτα και στη φιλοσοφία Λένον αλλά και στο DNA της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Autoremarketing

Bet on Alfa