ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑυτούς που θέλει τους κρατάει

Αυτούς που θέλει τους κρατάει

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το σημειώσαμε πολλές φορές, εκπέμπει οικονομική υγεία τα τελευταία χρόνια λόγω της παρουσίας του Σταύρου Παπασταύρου. Γι’ αυτό και αποτελεί ελκυστικό προορισμό για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, οι επιτυχίες της, πρωτάθλημα, σούπερ καπ, κύπελλο, σε συνδυασμό με τις παρουσίες σε ομίλους, προσδίδουν αίγλη. Σου λένε ποδοσφαιριστές που δέχονται πρόταση «ναι, εδώ είναι πολύ καλά».

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, οι ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές που ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους και αποχώρησαν, αλλά και αυτών που επίσης ολοκληρώθηκε και ανανεώθηκε, όπως των Ντίσκερουντ και Παπουλή, στέλνει το μήνυμα πως, η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτούς που θέλει τους κρατάει. Δεν θα χάσει ποδοσφαιριστή που επιθυμεί την παραμονή του. Γιατί, που να φύγει και να πάει κάποιος παίκτης και να είναι καλύτερα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, από κάθε άποψη.

Υπάρχουν άλλες 1-2 περιπτώσεις να ξεκαθαρίσουν από το υφιστάμενο ρόστερ και σύντομα θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις για μετεγγραφές. Θα γίνουν ποιοτικές κινήσεις, που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Πέρα από πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, θα προστεθούν σίγουρα στο ρόστερ και κάποιοι νεαροί κάτω των 22 ετών, όπως ήταν ο Λοβέρα. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί και μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ, σε μια σεζόν που αναμένεται και πάλι απαιτητική.

Autoremarketing

Bet on Alfa