ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτοιμη να αιφνιδιάσει, για νέα χαμόγελα

Έτοιμη να αιφνιδιάσει, για νέα χαμόγελα

Ο Μπρούνο Φελίπε ανακοινώθηκε το βράδυ της 4ης Ιουνίου, γενέθλιας ημέρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο σύλλογος αιφνιδίασε, δεν ήταν κάτι που ανέμενε κανείς αφού το μόνο που λέγεται είναι ότι, γίνεται προσπάθεια για ποιοτική ενίσχυση του ροστερ.

Bet on Alfa

Από τότε πέρασε ένα οκταήμερο χωρίς να προκύψει δεύτερη μετεγγραφική ανακοίνωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κινητικότητα. Το αντίθετο. Γίνονται επαφές και ενέργειες για να αποσπάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την υπογραφή ποδοσφαιριστών.

Η προσπάθεια γίνεται με υπομονή, μεθοδικότητα και είναι πολύ πιθανόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να αιφνιδιάσει και πάλι. Δηλαδή να ανακοινώσει μετεγγραφές σε ανύποπτο χρόνο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να είναι ποδοσφαιριστές που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Ο Λένον κινείται στοχευμένα, κάνει υπομονή και θέλει να αποσπάσει την υπογραφή παικτών που είναι σίγουρος ότι θα κάνουν τη διαφορά.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως είναι λογικό, αναμένει και αγωνιά. Όχι γιατί δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους που χειρίζονται τον προγραμματισμό, αλλά γιατί θέλει να μάθει ποιοι ποδοσφαιριστές θα φοράνε την πράσινη φανέλα την επόμενη σεζόν. Σύντομα θα προκύψουν ευχάριστα νέα, αυτή είναι η διαβεβαίωση.

Είμαστε βέβαιοι για τις ποιοτικές κινήσεις, αλλά και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει την ομάδα για να διεκδικήσει την επιστροφή της στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa