ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια καλύτερους απ’ αυτούς που έφυγαν επιβάλλεται (και) υπομονή

Για καλύτερους απ’ αυτούς που έφυγαν επιβάλλεται (και) υπομονή

Η προσπάθεια που γίνεται εξ αρχής από την ομάδα προγραμματισμού στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι όπως, ενταχθούν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που να είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που έφυγαν. Όχι μόνο στη θεωρία, δηλαδή με το βιογραφικό που συνοδεύει τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στην πράξη. Άλλωστε  αυτό θα έχει σημασία. Κι αυτό ισχύει για όλους τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές.

Bet on Alfa

Αυτή η προσπάθεια επιβάλλει υπομονή, σωστή αξιολόγηση των επιλογών, αναζήτηση εις βάθος της ποιότητας και όχι μόνο των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα για να εντοπιστούν τέτοιοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε κάποιες περιπτώσεις να ανεβάσει τον πήχη οικονομικά. Αυτό θα γίνει σίγουρα σε 1-2 περιπτώσεις, σε θέσεις που κρίνεται απαραίτητο να ανέβει αισθητό το επίπεδο.

Οι Λένον και Ταραπουλούζης εξαντλούν κάθε χρονικό περιθώριο και αυτό τους το επιτρέπει η ήδη καλά στελέχωση της ομάδας, ώστε να πάρουν το καλύτερο και αν είναι δυνατόν στην καλύτερη τιμή. Δεν είναι μακριά οι επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις. Χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή και τα νέα θα είναι ευχάριστα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Την ίδια ώρα, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κυπερούντα. Αυτό θα γίνει μέχρι και αύριο, αφού ακολούθως θα επιστρέψει στη βάση της. Τη Δευτέρα είναι το δυνατό φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα στο ΓΣΠ και ακολούθως την Τετάρτη η αποστολή θα μεταβεί στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Autoremarketing

Bet on Alfa