ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ ΛΑΟΣ δείχνει και πάλι τον δρόμο!

Ο ΛΑΟΣ δείχνει και πάλι τον δρόμο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημέρωσε χθες ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε τις 5.000! Ναι, κι ας είμαστε ακόμη μέσα Ιουλίου, χωρίς φιλικό παιχνίδι, χωρίς να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ. Αυτός είναι ο Πράσινος Λαός, ένας και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

Bet on Alfa

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει για άλλη μια φορά το μεγαλείο του, αλλά και τον δρόμο για νέες επιτυχίες. Πού να γίνουν και οι υπόλοιπες μετεγγραφές, με κάποιες απ’ αυτές να είναι ηχηρές. Επίσης, να προκριθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να περάσει στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εννοείται ότι ο πιο πάνω αριθμός θα εκτοξευθεί.

Ο 12ος δηλώνει με τον πιο δυνατό τρόπο… παρών! Την ώρα που η ομάδα βρίσκεται στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας της και σε ένα μήνα θα δώσε επίσημο ματς, ο κόσμος αγκαλιάζει την προσπάθεια για σταθερά ένα γεμάτο ΓΣΠ. Η δίψα για επιτυχίες και τίτλους ήταν και παραμένει μεγάλη. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν χορταίνει.

Γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόδα εποχής όπως κάποιους άλλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγάλη και σταθερή αγάπη χιλιάδων οπαδών της ανά το παγκύπριο. Άλλωστε, οι αριθμοί της πρόσφατης έρευνας το επιβεβαιώνουν περίτρανα.

Μαζί, ομάδα, διοίκηση και κόσμος θα δώσουν νέες μάχες. Απώτερος στόχος η επιστροφή στην κορυφή. Γιατί εκεί αξίζει και επιβάλλεται να βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κύπρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa