ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΥπάρχει "καπνός", υπάρχει και "φωτιά" με το Λαμκέλ Ζε

Υπάρχει “καπνός”, υπάρχει και “φωτιά” με το Λαμκέλ Ζε

Παρά το γεγονός ότι η ψεσινή ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ δεν ήταν από τον επίσημο λογαριασμό του διεθνή Καμερουνέζου επιθετικού της Άντβερπ, εντούτοις η είδηση για τη μεταγραφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν απέχει και πολύ της πραγματικότητας. Οι πληροφορίες του ΟΜΟΝΟΙΑ24, είναι πως ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα μας και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να διευθετηθούν με την Άντβερμπ Βελγίου για να επισημοποιηθεί η συμφωνία και η μετακίνηση του παίκτη.

Bet on Alfa

Πρόκειται για επιθετικό που αγωνίζεται με τα δύο πόδια στην επίθεση, τρομερά εκρηκτικός και σε πολύ καλή ηλικία (26 χρόνων). Πάιζει σε όλες τις θέσεις στην επιθετική γραμμή και έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Είναι από τις μεταγραφές που εφόσον ολοκληρωθούν ανεβάζουν αρκετά τη ποιότητα στην ομάδα. Η αξία του Λαμκέλ Ζε αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 3,5 εκ, ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως είναι διεθνής με την Εθνική Καμερούν. Το να καταλήξει στην ΟΜΟΝΟΙΑ τέτοιος παίκτης δεν ήταν και το πιο εύκολο αν αναλογιστούμε πως είχε προτάσεις από Φενέρ, Μπεσίκτας αλλά και πρόταση πέραν του 1εκ από Αραβική ομάδα. Εφόσον όλα κυλήσουν ομάλα τότε θα μιλάμε για μία τεράστια επιτυχία της ομάδας προγραμματισμού. Βέβαια καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί είναι που θα κριθεί στην τελική το ορθό της απόφασης.

Autoremarketing

Bet on Alfa