ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Λαμκέλ Ζε, η ηρεμία και το επίπεδο που...

Ο Λαμκέλ Ζε, η ηρεμία και το επίπεδο που ανεβαίνει

Στο άκουσμα της προσπάθειας απόκτησης του Λαμκέλ Ζε… ηρεμία. Εκεί που υπήρχε η μουρμούρα, η αμφισβήτηση και η δυσαρέσκεια από μερίδα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, επήλθε η γαλήνη, η πίστη και αποφασιστικότητα. Ήταν μήνυμα ότι, η διοίκηση δεν εφησυχάζει, προσπαθεί για το καλύτερο και επιδιώκει να ικανοποιήσει τα «θέλω» του προπονητή.

Bet on Alfa

Ο Καμερουνέζος διεθνής, που απομένει η επισημοποίηση της μετεγγραφής αφού ξεκαθαρίσει το ζήτημα με την Άντβερπ, θα έρθει για να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα στην επίθεση. Μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε θέση, οπόταν εναπόκειται στο Λένον πως θα τον αξιοποιήσει αναλόγως και των άλλων επιλογών στη γραμμή κρούσης.

Πέρα του Λαμκέλ Ζε θα γίνει άλλη μια κίνηση για τη μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά και προσθήκη στη θέση του κεντρικού μέσου και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τις πιο πάνω προσθήκες θα γεμίσει, συν το ότι οι νεαροί άσοι της είναι πιο έμπειροι και σε θέση να δώσουν ακόμη περισσότερα.

Η προετοιμασία συνεχίζεται στην Πολωνία. Το Σάββατο είναι το φιλικό με την Ανόρθωση, στις 19:00, ζωντανά από τον Άλφα Κύπρου και την επομένη η αποστολή επιστρέφει στη βάση της. Θα ακολουθήσει το δυνατό φιλικό τεστ με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ, στις 5 Αυγούστου. Και πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμένει τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της.

Autoremarketing

Bet on Alfa