ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα βαριά πόδια, το Σούπερ Καπ ψυχολογίας και μεταγραφές......

Τα βαριά πόδια, το Σούπερ Καπ ψυχολογίας και μεταγραφές… χθες!

Έφυγε και το δυνατό τεστ κόντρα στην ΑΕΚ Αθηνών και η αλήθεια είναι πως επικρατεί προβληματισμός για την ετοιμότητα της ομάδας. Εμείς θα παραθέσουμε δεδομένα όπως πάντα προς όφελος της ομάδας, μακριά από λαϊκισμούς και ακρότητες αλλά πάντα κρίνοντας αντικειμενικά.

Bet on Alfa

Ο Λένον όπως αναμενόταν χρησιμοποίησε βασικό σχήμα, το οποίο όμως επιδέχεται μικρών αλλαγών σε θέσεις και πρόσωπα. Συνολικά η ΟΜΟΝΟΙΑ για 90 λεπτά δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και αυτό είναι το πρώτο που προβληματίζει. Ταυτόχρονα υπέπεσε σε αμέτρητα εύκολα λάθη, ενώ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να γίνει επικίνδυνη, απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο.

Θα ξεκινήσουμε από τα ελαφρυντικά. Μετά από την εξαντλητική προετοιμασία, τα πόδια των παικτών είναι βαριά και αναμένεται πως ατομικά αλλά και ομαδικά όσο περνάνε οι μέρες θα υπάρξει εμφανής βελτίωση. Άρα το σημερινό δείγμα δεν είναι και απόλυτα αντιπροσωπευτικό.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινάνε σε επτά μέρες κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα, για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Σούπερ Καπ. Για κάποιους αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι χαμηλού ενδιαφέροντος μπροστά στα δύο παιχνίδια δίχως αύριο κόντρα στη Γάνδη. Τα πράγματα δεν είναι έτσι όμως. Ένας τίτλος είναι ένας τίτλος, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και η καλύτερη πρόβα τζενεράλε απέναντι σε ένα επίσης δυνατό αντίπαλο. Η ομάδα πρέπει να πείσει σε αυτό το παιχνίδι και επίσης χρειάζεται αυτό τον τίτλο και για να πάρει τα πάνω της ψυχολογικά, κερδίζοντας έξτρα ώθηση για το ταξίδι στο Βέλγιο.

Είναι ικανό όμως αυτό το ρόστερ ως έχει για το Σούπερ Καπ και Ευρώπη; Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και μονολεκτική. ΟΧΙ! Δεν το λέμε εμείς, το λέει και επίσημα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Τέσσερις παίκτες πρέπει να αποκτηθούν, όχι για ρεζέρβες αλλά ενδεκάδα. Δεν είναι πλέον θέμα υπομονής, αλλά δεδομένων. Είναι κρίμα η δουλειά που γίνεται να πάει χαμένη επειδή λείπουν αυτά τα στοιχεία που θα προσδώσουν οι ποιοτικές μεταγραφές σε θέσεις κλειδιά. Θα είναι εξαιρετικά ανησυχητικό αν δεν έρθει έτοιμος παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στη Γάνδη, στη θέση του φορ αλλά και ένα δεκάρι. Για αρχή αυτά αν και οι ανάγκες στο 8άρι και στα μπακ φωνάζουν! Δύο βδομάδες έμειναν δυστυχώς και υπάρχει και η σημερινή παραδοχή του Ανδρέα Δημητρίου, ότι χάσαμε χρόνο με Ζε. Όχι αύριο, οι δύο πρέπει να έρθουν χθες και πρέπει να είναι ποιοτικές προσθήκες με μηδαμινό ρίσκο! Με κάθε κόστος, με κάθε τρόπο!

Autoremarketing

Bet on Alfa