ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο πήρε "ζεστά" για Γάνδη ο Μπεζούς... Με τους...

Το πήρε “ζεστά” για Γάνδη ο Μπεζούς… Με τους ίδιους στην “Αρένα”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ρόμαν Μπεζούς, έχει μπει σε ενταντικούς ρυθμούς προπόνησης για να επαναφέρει το σώμα του στο επιθυμητό επίπεδο μετά την αποχή από τις προπονήσεις για περίπου 1 μήνα, αν και έκανε προετοιμασία με τη Γάνδη. Δεν υπολογίζεται για τον αυριανό αγώνα Σούπερ Καπ κόντρα στον Απόλλωνα, όμως θα βρίσκεται στην αποστολή για τα παιχνίδια με Γάνδη, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου.

Bet on Alfa

Μεγάλη πρόβα τζενεράλε αύριο για την ΟΜΟΝΟΙΑ που αρχίζει το επίσημο της πρόγραμμα για τη φετινή σεζόν. Στις 20:30 αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην “ΑΕΚ Αρένα” για το θεσμό του Σούπερ Καπ. Ένα τρόπαιο πάντρα είναι ελκυστικό και ο Λένον σίγουρα θέλει να το προσθέσει και αυτό στην τροπαιοθήκη μας. Ωστόσο, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, κόντρα σε ένα Απόλλωνα που έχει ήδη δύο επίσημους αγώνες στην πλάτη του και με την απόλυση Τσόρνιγκερ, θα θελήσει να στείλει μηνύματα στον κόσμο του.

Για τον αυριανό αγώνα, δε θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στους διαθέσιμους παίκτες του Λένον. Το αρχικό σχήμα θα έχει κάποιες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το τι είδαμε κόντρα στην ΑΕΚ, όμως στην πλειοψηφία του ο κορμός θα είναι ο ίδιος. Αν μπορούμε να κάνουμε μία πρόβλεψη, πιστεύουμε ότι ο Μπρούνο Φελίπε θα μετατοπιστεί από το δεξί φτερό, στο αριστερό στη θέση του Μπάρκερ και δεξιά θα ξεκινήσει το Λοίζου που δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς ξεχώρισε στο φιλικό με ΑΕΚ όταν πέρασε σαν αλλαγή.

Autoremarketing

Bet on Alfa