ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μην αφήσουμε να γίνει σήριαλ…

Να μην αφήσουμε να γίνει σήριαλ…

Δεν ασχοληθήκαμε εσκεμμένα με τα όσα διατυπώθηκαν χθες για το κεφάλαιο Λοίζος Λοίζου, αναμένοντας την επίσημη τοποθέτηση. Σήμερα όμως με νηφαλιότητα έχουμε την ανάγκη να πούμε κάποια πράγματα για να προλάβουμε καταστάσεις.

Bet on Alfa

Η ανάγνωση και μόνο των δημοσιευμάτων πληγώνει πάρα πολύ. Ότι έχει να κάνει με παιδιά δικά μας μας καίει διπλά.

Υπάρχουν κάποια δεδομένα. Ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ όντως έκανε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2026 και ότι ο Λοίζος ακόμη δεν υπόγραψε. Το άλλο δεδομένο είναι πως μεταγραφικά δεν έχει έρθει πρόταση φέτος από το εξωτερικό για το Λοίζο πέραν από ένα δανεισμό.

Θα είμαστε ειλικρινείς. Από τη στιγμή που είναι «δεμένος» στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2024 μας προβληματίζει τι είναι αυτό που τον ξενίζει για να μην κάνει επέκταση και μάλιστα με πολύ καλές απολαβές. Από την άλλη ίσως να υπάρχει μία πικρία από την πλευρά του για το γεγονός ότι πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Μπρουζ «κόβοντας» τα φτέρα, κάτι που σηκώνει συζήτηση.

Εμείς με τη σειρά μας το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επηρεάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα πράγματα στην σωστή κατεύθυνση.

Δεν πρέπει να αφήσουμε ΚΑΝΕΙΣ αυτή την ιστορία να γίνει σήριαλ. Ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ επίσημα ούτε η πλευρά του Λοίζου ούτε εμείς σαν φίλαθλοι. Να χαμηλώσουμε ΟΛΟΙ τους τόνους διότι με μαθηματική ακρίβεια η κόντρα θα έχει για ΟΛΟΥΣ καταστροφική συνέχεια. Όταν λέμε για μαθηματική ακριβεία, εννοούμε πως με τη σειρά η κόντρα θα φέρει ρίξη τέτοια που ο Λοίζος θα είναι παρόν απών αγωνιστικά είτε με τη θέληση του είτε ως «ποινή» της ομάδας, θα πέσει η μετοχή του και άρα δε θα επωφεληθεί ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ και ένα σπουδαίο ταλέντο θα χαθεί.

ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ! Να μην γίνει αυτό! Βλέπετε πως μας περιμένουν στην γωνία τα επιτήδεια ΜΜΕ. Δεν αγαπάνε ούτε την ΟΜΟΝΟΙΑ ούτε το Λοίζο. Αγαπούν τα κλικς και την κόντρα.

Τίποτα δεν είναι άλυτο με καλή θέληση. Εκλιπαρούμε τόσο την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και τον Λοίζο σε σύντομη κατάληξη. Με δεδομένη την εκατέρωθεν αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ όλα θα ξεπεραστούν.

Όσο αφορά εμάς τους φιλάθλους. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ την ανθρωποφαγία! Είτε πρόκειται για μέλη της διοίκησης είτε αφορά ακόμη και το Λοίζο! Να μην βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa