ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚάνε την Ευρώπη να παραμιλά...

Κάνε την Ευρώπη να παραμιλά…

12 ώρες έμειναν μέχρι το σφύριγμα της έναρξης του επαναληπτικού αγώνα κόντρα στη Γάνδη για τα playoff toy Europa League! Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει σήμερα να δώσει νόημα στο εκτός έδρας 0-2 που πέτυχε στο Βέλγιο, σε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στα όποια προγνωστικά. Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ ούτε και σήμερα…

Bet on Alfa

Απόψε πάμε για να επιβεβαιώσουμε ξανά και ξανά τι σημαίνει γεμάτο ΓΣΠ. Τρεις κερκίδες sold out και η νότια ανοικτή σήμερα για τους τελευταίους που δεν προμηθεύτηκαν εισιτήριο! Σε 100% πληρότητα γηπέδου κατόπιν αιτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας! Κάντε τα μαθηματικά σας και σκεφτείτε τι βράδυ θα ζήσουμε απόψε στο ΓΣΠ!

Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος και σήμερα οφείλουμε να “μπούμε” στο γήπεδο. Ο Λένον είναι υποψιασμένος, θα κατεβάσει το ανάλογο πλάνο για να αναχαιτίσει τις όποιες ελπίδες της Γάνδης, όμως εμείς από την κερκίδα πρέπει να το κάνουμε καμίνι.

Αύριο τα πρωτοσέλιδα να γράφουν για άλλη μία λαμπρή σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στην κληρωτίδα της Παρασκευής για το Γιουρόπα Λιγκ θα είμαστε μέσα! Με το έτσι με το θέλω!

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa