ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦουντώνει η αγωνία μέχρι απόψε για τις ελλείψεις!

Φουντώνει η αγωνία μέχρι απόψε για τις ελλείψεις!

Μέχρι τις 00:00 απόψε λήγει η Καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Από εκεί και πέρα υπάρχει άλλη μία ευκαιρία για εγγραφή ανέργων κάτι που σίγουρα δεν είναι στις προταιρεότητες αν μιλάμε για παίκτες που προορίζονται για ενδεκάδα.

Bet on Alfa

Η προσθήκη Ανσαριφάρντ στην επιθετική γραμμή καθώς και του 19χρονου αριστερού μπακ Κίτσου, πιστεύουμε πως έιναι στη σωστή κατεύθυνση. Δυστυχώς όμως τα κενά του ρόστερ είναι εκεί και δεν γνωρίζουμε ειλικρινά αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη έκπληξη μέχρι απόψε από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να προσθέσει στο ρόστερ της δεξί εξτρέμ καθώς ο μόνος καθαρόαιμος είναι ο Λοίζος καθώς και επιθετικό πολυθεσίτη. Αν είναι να μιλήσουμε ανοικτά πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και σε άλλες θέσεις ανάγκες όπως αυτή του δεξί μπακ ως επιπρόσθετη επιλογή και άλλο φορ λόγω τραυματισμού Κακουλλή και Μάταβζ που δεν είναι στις προτεραιότητες Λένον, αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια.

Χάθηκε τεράστιο διάστημα σε συζητήσεις και τώρα τρέχουμε. Από εκεί και πέρα ευχόμαστε πως έστω και την υστάτη δε θα μείνει η ομάδα με αυτά τα κενά. Αγωνία λοιπόν μέχρι απόψε.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa