ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ γκολάρα επιπέδου του Μπέζους

Η γκολάρα επιπέδου του Μπέζους

Λόγω τους εισόδου του Παπουλή στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ, αλλά και των εξαιρετικών επεμβάσεων του Φαμπιάνο παίζοντας τραυματίας, αλλά και της επανόδου του Κούσουλου στα γήπεδα, όπως ήταν αναμενόμενο και λογικό τα βλέμματα επικεντρώθηκαν σ’ αυτή την τριάδα παικτών στο ματς με την ΑΕΚ.

Bet on Alfa

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να διαγράψει την γκολάρα που πέτυχε ο Μπέζους. Ήταν γκολ επιπέδου, που επιβεβαιώνει τη μεγάλη κλάση του Ουκρανού μεσοεπιθετικού. Ανάποδο ψαλίδι μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα! Ο Μπέζους έχει πολλά να δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι παίκτης κλάσης και ικανός να κάνει τη διαφορά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήλθε και έπεσε αμέσως στις μάχες, χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. Γι’ αυτό όσο περνά ο χρόνος αναμένουμε να γίνεται όλο και καλύτερος και να ξεδιπλώνει το ταλέντο και τα στοιχεία που τον συνοδεύουν και οδήγησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην απόκτησή του. Έδειξε πως παίζει απλά και θα συμβάλει στον οργανωτικό τομέα.

Σύντομα αναμένουμε να δούμε και τον Ανσαριφάρντ να προσφέρει στο σκοράρισμα. Είναι δεινός σκόρερ και όταν ετοιμαστεί πλήρως, είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά. Όπως βεβαίως και ο Χούπερ, ένας μεγάλος σκόρερ. Το «φωνάζει» το βιογραφικό του, τα δεκάδες γκολ που έχει πετύχει σε υψηλό επίπεδο. Υπομονή και πίστωση χρόνου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μεγάλες δυνατότητες και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της.

Autoremarketing

Bet on Alfa