ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροτεραιότητα το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αδιαφορήσει στα ευρωπαϊκά...

Προτεραιότητα το πρωτάθλημα, αλλά δεν θα αδιαφορήσει στα ευρωπαϊκά ματς

Από τη στιγμή που ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ επιτεύχθηκε, για την ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το τόνισε τουλάχιστον 2-3 φορές έως τώρα ο Λένον. Η επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι ο μεγάλος στόχος που τέθηκε εξ αρχής από τη διοίκηση. Τονίστηκε και από την ημέρα παρουσίασης του ρόστερ, από τον αναπληρωτή πρόεδρο Δημήτρη Γρηγόρη.

Bet on Alfa

Η προτεραιότητα, λοιπόν, είναι το πρωτάθλημα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αδιαφορήσει για τα παιχνίδια στους ομίλους  του Γιουρόπα Λιγκ. Με σωστή διαχείριση του ρόστερ από τον προπονητή, θα θελήσει να «χτυπήσει» τα παιχνίδια, να πάρει βαθμούς και όπου φθάσει.

Το προσεχές παιχνίδι με τη Σέριφ στο ΓΣΠ, προσφέρεται για διεκδίκηση της νίκης, που ισούται με 630.000 ευρώ. Δεν τα λες και λίγα λεφτά. Επίσης, για τους ποδοσφαιριστές η παρουσία τους σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Τα μάτια όλης της Ευρώπης είναι σε αυτά τα ματς και θα θέλουν να δείξουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με πίστη και αποφασιστικότητα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, επιζητώντας τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις και κυρίως αποτελέσματα. Υπάρχουν οι δυνατότητες και θα θελήσει να τις ξεδιπλώσει στα σαλόνια της Ευρώπης.

Autoremarketing

Bet on Alfa