ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ διακόπτης να γυρίσει στο «ON»

Ο διακόπτης να γυρίσει στο «ON»

Kalimera

Bet on Alfa

Ο διακόπτης να γυρίσει στο «ON»

Το ματς με τη Σέριφ ανήκει στην ιστορία. Οι αγώνες είναι συνεχόμενη και η ΟΜΟΝΟΙΑ γύρισε ήδη σελίδα. Επικεντρώθηκε από την πρώτη στιγμή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Μετά την αποθεραπεία της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν σήμερα και αύριο ακολουθεί το παιχνίδι στο Τσίρειο.

Οι μεγάλες ομάδες δεν μένουν σ’ ένα παιχνίδι, είτε το αποτέλεσμά του είναι νικηφόρο είτε ατυχές. Βλέπουν μπροστά, μαθαίνουν απ’ αυτό που προηγήθηκε και προσβλέπουν σε βελτίωση και πως θα πάρουν τη νίκη σ’ αυτό που ακολουθεί. Αυτό κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σίγουρα έχει να βελτιώσει αρκετά από την εικόνα της Πέμπτης, αλλά το αυριανό είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και αλλιώς θα το προσεγγίσει η τεχνική ηγεσία.

Αυτό που πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, μαζί με τη σελίδα που γύρισε, είναι να γυρίσει και το διακόπτη. Να πάει στο «ON» γιατί κακά τα ψέματα την Πέμπτη έμεινε στο «OFF». Ήταν αντιληπτό από όλους και τα λάθη που έγιναν δεν θα πρέπει να επαναληφθούν. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, την ώρα που έχει ρόλο να διαδραματίσει ο προπονητής για βελτίωση της εικόνας στο αυριανό ντέρμπι.

Οι δυνατότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παρουσίασε απέναντι στη Σέριφ. Υπάρχουν ποιοτικές επιλογές και με σωστή αξιοποίησή τους, είναι σε θέση να επανέλθει στις επιτυχίες. Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η παρουσία των Φαμπιάνο και Μίλετιτς στην αποστολή για το ντέρμπι στο Τσίρειο. Το ίδιο ισχύει και για τον Κακουλλή. Θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παναγιώτου.

Autoremarketing

Bet on Alfa