ΑρχικήUncategorizedH ώρα των κρίσιμων εξετάσεων...

H ώρα των κρίσιμων εξετάσεων…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αφήνει πίσω της το κακό βράδυ της περασμένης Πέμπτης απέναντι στην Σέριφ και επικεντρώνεται στο κρίσιμο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στην Λεμεσό. Η ώρα των εξετάσεων έφτασε, αφού η ομάδα μας καλείται να φορέσει το καλό της κουστούμι και να παρουσιαστεί πανέτοιμη απέναντι στον περσινό πρωταθλητή.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά  αγωνιστικές πληγές, αφού ο Φαμπιάνο τραυματίστηκε στο λαιμό, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς είχε πρόβλημα με την ομιλία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέα Δημητρίου, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. «Βγήκε ψες από την κλινική, ένιωθε καλά. Είχε έναν τραυματισμό πολύ ύπουλο, του δημιούργησε πρόβλημα, δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, για αυτό έγινε αλλαγή. Ευτυχώς μετά διαφάνηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση του στην προπόνηση», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Επομένως, η συμμετοχή του στο κυριακάτικο  ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα κριθεί μέσα από τις προπονήσεις, αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα. Με ενοχλήσεις στο γόνατο ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Μίλετιτς και για την ώρα κρίνεται αμφίβολος. Μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για να προλάβει το… τρένο της αποστολής ο Κακουλλής, ενώ διαθέσιμος θα είναι ο Μάταβζ. Εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κασάμα. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Παναγιώτου.

Autoremarketing

Bet on Alfa