ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αξιοποίηση του ΓΣΠ και η διάκριση

Η αξιοποίηση του ΓΣΠ και η διάκριση

Δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΓΣΠ για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που θα θελήσει να φθάσει στο απόλυτο των βαθμών μετά τη νίκη στο ντέρμπι με επί της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στην ΕΝΠ (20:00) και επιβάλλεται να το επιβεβαιώσει εντός αγωνιστικού χώρου. Να δώσει και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά την καλή προσπάθεια στην Ισπανία παρά την ήττα.

Bet on Alfa

Η αξιοποίηση της έδρας είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια διάκρισης και διεκδίκησης του τίτλου πρωταθλήματος. Με επιτυχία σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και να πάει στη διακοπή με ηρεμία, να δουλέψει και να επανέλθει πιο δυνατή και ικανή να διεκδικήσει τους στόχους της.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην καλή της μέρα δεν έχει να φοβηθεί κανένα. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ίδια. Γι’ αυτό και σήμερα, με μια καλή εμφάνιση είναι σε θέση να φθάσει στη νίκη. Θα πρέπει να είναι δημιουργική, αποτελεσματική και παράλληλα πειθαρχημένη στην άμυνα, αποφεύγοντας τα λάθη που σε προηγούμενα ματς τα πλήρωσε.

Ο Λένον, όπως είναι αναμενόμενο, ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς στο Σαν Σεμπαστιάν. Εκτός αποστολής είναι οι Φαμπιάνο, Κασάμα, Γιούστε και Κούσουλος. Τρεις με τέσσερις αλλαγές εάν όχι και παραπάνω αναμένονται στην ενδεκάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως, διαθέτει ποιοτικό και ικανό ρόστερ και όποιοι κι αν αγωνιστούν δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στο στόχο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa