ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈσφυζε από πράσινο ταλέντο η Εθνική

Έσφυζε από πράσινο ταλέντο η Εθνική

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο φιλικό της Εθνικής απέναντι στην Ελλάδα. Όλοι είχαν εξαιρετική παρουσία και συνέβαλαν στην επιτυχία.

Bet on Alfa

Αρχίζοντας από τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Λοΐζου, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την Εθνική. Πολύ καλός ο νεαρός άσος, ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο του και φανέρωσε την τρομερή βελτίωσή του. Αεράτος, λες και αγωνιζόταν καιρό στην Εθνική, ο Χάμπος έδωσε συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής και διατήρησε το μηδέν παθητικό. Ήταν θετικότατος όποτε χρειάστηκε και κέρδισε το χειροκρότημα. Έδειξε πως, μένει ανεπηρέαστος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού μπροστά του υπάρχει ο Φαμπιάνο. Η χθεσινή εμφάνισή του θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια.

Ο Λοΐζος Λοΐζου βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και ήταν θετικότατος. Με τις επελάσεις του από δεξιά, έχοντας να αντιμετωπίσει ποδοσφαιριστή της κλάσης του Τσιμίκα, του έβαλε δύσκολα. Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις ο νεαρός άσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδειξε το μεγάλο ταλέντο του. Τον αντικατέστησε ο Χαραλάμπους.

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και έδωσε αρκετές μάχες στα τελευταία λεπτά. Πάντα έτοιμος και με αποφασιστικότητα ο Ανδρόνικος, που άφησε πίσω τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική και στο τελευταίο ματς με το Κόσοβο, αλλά πολύ περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέχεια. Στον πάγκο έμειναν οι Παπουλής και Παναγιώτου.

Autoremarketing

Bet on Alfa