ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣαν ένα τέστ πριν το πιο μεγάλο φετινό ραντεβού!

Σαν ένα τέστ πριν το πιο μεγάλο φετινό ραντεβού!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει στις 18 Μαΐου το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, που θα ορίσει αν η σεζόν είναι εν μέρη πετυχήμενη ή όχι. Μια σεζόν που μας βρήκε να περνάμε από μεγάλες συμπλιγάδες, όμως στο τέλος είμαστε εδώ, ένα βήμα πριν τον 5ο συνεχόμενο τίτλο, σε 4 διαδοχικές χρονιές.

Bet on Alfa

Κάθε συζήτηση εδώ και μέρες αρχίζει και τελειώνει σε αυτό το παιχνίδι. Είναι λογικό το εκτός έδρας ματς με την «Πάφος FC» στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Μαΐου να μοιάζει με παιχνίδι προετοιμασίας, ένα τεστ πριν τον μεγάλο τελικό. Αυτό το παιχνίδι αλλά και οι προπονήσεις που θα ακολουθήσουν θα βοήθησουν τον Ελλαδίτη προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, αλλά και τους συνεργάτες του να κατασταλάξουν στο πλάνο που θα ακολουθήσουν για να φτάσουν στην κατάκτηση του Κύπελλου.

Αυτό προϋποθέτει σωστή διαχείριση και αποφάσεις στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου, που θα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση της προετοιμασίας, του αγωνιστικού ρυθμού και κυρίως της φρεσκάδας που πρέπει να παρουσιάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό.

Ο Μάριους Στεπίνσκι ακολουθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα καιι θα προφυλαχθεί στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου στην Πάφο. Ανέβασε ρυθμούς ο Φαμπιάνο και προπονείται κανονικά, ενώ ατομικά προπονείται ο Ανταμ Λανγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa