ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Δώρο" στη μέτρια Αελ και τρίτη φετινή ήττα

“Δώρο” στη μέτρια Αελ και τρίτη φετινή ήττα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε δώρο τρεις βαθμούς στην Αελ και δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απώλειες των υπόλοιπων συνδιεκδικητών της. Σε μια εμφάνιση με πολλές ευκαιρίες αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνα, κυρίως στο 2ο ημίχρονο, ηττήθηκαν με 1-0.

Bet on Alfa

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αελ να βάζει πίεση ψηλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ με αποτέλεσμα η Λεμεσιανή ομάδα να δυσκολεύει την ανάπτυξη των πρασίνων.  Στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε μπάλα, κέρδισε χώρο και έβαλε πίεση στην Αελ  δημιουργόντας ευκαιρίες με τον Μπρούνο να νικιέται δύο φορές από τον Μούριελ, σε ένα τετ-α-τετ και σε πέναλτι.

Το άστοχο πέναλτι έδωσε ψυχολογία στην Αελ, η οποία στην πρώτη της προσπάθεια άνοιξε το σκορ στο 38′ με όμορφο σουτ του Κάσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε την αντίδραση με τον Λοϊζου να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια επανάληψη του πρώτου μέρους με την Αελ να είναι η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και έφτιαξε ευκαιρίες, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αναλαμβάνει στη συνέχεια τη πρωτοβουλία των κινήσεων φτιάχνοτας πάρα πολλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μετουσιώσει κάποια σε γκολ, ενώ η Αελ στην κόντρα ήταν τρομερά επικύνδινη.
Ήττα αυτή αφήνει την ΟΜΟΝΟΙΑ στους 9 βαθμούς και στην 6η θέση.

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa