ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό τη μια η αστοχία, από την άλλη ο...

Από τη μια η αστοχία, από την άλλη ο τραυματισμός Φαμπιάνο…

Η φράση όλα στραβά και ανάποδα ταιριάζει απόλυτα για το ψεσινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, που ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε διάθεση και είχε την υπεροχή και την  κατοχή, εντούτοις έμεινε χωρίς βαθμό σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε τουλάχιστον να εξέλθει ισόπαλο. Δυστυχώς η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος πληρώνει στο έπακρο τις αδυναμίες της και αυτό έφερε και την 3η ήττα από τα 6 παιχνίδια που πρωταθλήματος. Δεν έφτανε η ήττα, είχαμε και το σοβαρό τραυματισμό Φαμπιάνο που δείχνει να έκανε ζημιά στον ώμο του.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχέση με τις προηγούμενες δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ψες έδειξε διάθεση και ζήτησε το γκολ, όμως έλαχε να μην είναι το βράδυ του Μπρούνο που έχασε πολλά εύκολα γκολ μπροστά από την εστία, ενώ αστόχησε και σε πέναλτι. Ταυτόχρονα δοκάρι είχε και ο Λοίζος ενώ το δεύτερο μέρος κυριολεκτικά ήταν μονόλογος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στο γεγονός ότι είχαμε μεγάλη υπερένταση στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου χωρίς λόγο.

Κάποιες από τις αλλαγές Λένον χθες βοήθησαν, κάποιες όχι όμως συνολικά η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα και με θέληση. Ο Λένον ήταν εξαιρετικά απογοητευμένος στη διάσκεψη τύπου, δεν έδωσε καθόλου ελεφρυντικά, λόγο πιεσμένου προγράμματος της ομάδας και είπε πως θα βρει εκείνο το στοιχείο κυρίως πνευματικά που θα διορθώσει άμεσα.

Autoremarketing

Bet on Alfa