ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνέπεια, συνέχεια για σερί και δυναμική

Συνέπεια, συνέχεια για σερί και δυναμική

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σταθερότητα σε απόδοση και αποτελέσματα, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον, ζητούμενο είναι η συνέπεια και η συνέχεια σε εμφανίσεις και αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να χτίσει σερί και δυναμική, ώστε να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις τον στόχο της.

Bet on Alfa

Σήμερα, πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει μια ΑΕΛ που έχει τα θέματά της. Αυτό δεν εφησυχάζει και δεν αποπροσανατολίζει τον Λένον και τους ποδοσφαιριστές του. Ο καθένας τη δουλειά του. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με φόρα και καλή ψυχολογία για να πετύχει τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας σε ντέρμπι.

Η διαχείριση της κούρασης, αφού προηγήθηκε το ματς με τη Μάντσεστερ και θα ακολουθήσει άλλο ένα την Πέμπτη, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Ο Λένον είναι στην ευχάριστη θέση να έχει τις επιλογές για να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να πάρουν την ευκαιρία τους άλλοι. Δεδομένα, λοιπόν, θα προβεί σε αλλαγές. Στο πόσες θα φθάσουν, είναι κάτι που θα απαντηθεί απόψε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δημιούργησε και καλή παράδοση στα ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Στα τελευταία έξι είναι αήττητη και θα θελήσει να δώσει συνέχεια με νίκη. Από την ίδια εξαρτάται. Ο κόσμος θα είναι εκεί, στήριγμά της και όλοι σαν μια γροθιά θα δώσουν τη μάχη για να βγουν νικητές.

Autoremarketing

Bet on Alfa