ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕλπίδες υπάρχουν, ας τις κυνηγήσει

Ελπίδες υπάρχουν, ας τις κυνηγήσει

Το έργο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, την πρωτοπόρο του 5ου ομίλου, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όμως, επειδή κανένα παιχνίδι δεν είναι τελειωμένο πριν αρχίσει, αυτό που έχει να κάνει η ομάδα του Φερέρα, που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, είναι να διεκδικήσει τις πιθανότητές. Στις 10 απόψε, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται στο ΓΣΠ την ισπανική ομάδα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Bet on Alfa

Παρόλο που η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό στις πρώτες 4 αγωνιστικές, διατηρεί ακόμη ελπίδες για την τρίτη θέση που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση. Για να δώσει σημασία στον επόμενο αγώνα, τον τελευταίο απέναντι στη Σέριφ εκτός έδρας στις 3 Νοεμβρίου, θα πρέπει απόψε να πάρει έστω ένα βαθμό.

Η Σέριφ, που παίζει με τη Γιουνάιτεντ εκτός έδρας δύσκολα θα φύγει με κέρδος από το Μάντσεστερ, έτσι την τελευταία αγωνιστική με «διπλό» η ΟΜΟΝΟΙΑ στη Μολδαβία, με οποιοδήποτε σκορ, θα περάσει στην επόμενη φάση. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν τα βαθμολογικά δεδομένα δεν διαφοροποιηθούν μετά τα αποψινά παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέλει με συγκεκριμένο σκορ, που θα κάνει την προσπάθειά της δυσκολότερη.

Ο Φερέρα προετοίμασε την ομάδα του, έχοντας την ευθύνη των τριών τελευταίων προπονήσεων. Αποτελεί ρίσκο η πρόβλεψη της ενδεκάδας, λόγω της παρουσίας νέου προπονητή. Πάντως, ο Βέλγος τεχνικός, δεν δίστασε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου να προαναγγείλει αλλαγές. Το θεωρεί απαραίτητο, όπως είπε, από τη στιγμή που η ομάδα κάθε 2-3 ημέρες δίνει αγώνα. Ο κόσμος θα είναι και πάλι εκεί, αναμένοντας καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, προσδοκώντας σε νέα αρχή παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αποψινής αναμέτρησης.

Autoremarketing

Bet on Alfa