ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜεθοδευμένη ανοχή - ανικανότητα!

Μεθοδευμένη ανοχή – ανικανότητα!

Για όσα διαδραματίστηκαν πριν από λίγο στο Τσίρειο, νιώθουμε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε με τον πιο έντονο τρόπο. Αν νομίσατε κύριοι ότι θα ανεχτούμε να πληρώσει ο φίλαθλος κόσμος τη δική σας ανικανότητα είσαστε γελασμένοι!

Bet on Alfa

Τα αποψινά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Αποέλ και Απόλλωνα και μάλιστα εντός του αγωνιστικού χώρου είναι ξεκάθαρα το αποτέλεσμα της μεθοδευμένης ανοχής της πολιτείας και αστυνομίας και όσων κυνηγούσαν την ευκαιρία για να βάλουν σε εφαρμογή το προσχεδιασμένο τους πλάνο, καταδικάζοντας ξανά τους φιλάθλους στο σύνολο τους.

Θα σταθούμε στα πιο βασικά που είδαμε! Οπαδοί να πηδούν, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ υπεύθυνο, από την κερκίδα, εντός αγωνιστικού χώρου, να κρατούν φονικά υλικά τα οποία είχαν μαζί τους και τα οποία πέρασαν στο γήπεδο από τον υποτιθέμενο έλεγχο και να συναντούν χωρίς κανένα εμπόδιο τους αντίπαλους οπαδούς που εξίσου κατέβηκαν στο γήπεδο χωρίς εμπόδιο. Η αστυνομική δύναμη να βρίσκεται στην άλλη άκρη του γηπέδου και έπειτα από 10 λεπτά επεισοδίων να διασχίζει αυτή την απόσταση από τον αγωνιστικό χώρο με γοργό βάδι και που μέχρι να φτάσει στο σημείο των επεισοδίων απλά οι ανεγκέφαλοι επέστρεψαν στη κερκίδα. Είναι αδιανόητο πως μέχρι η αστυνομία να καταφέρει να φτάσει εκεί, ήδη το ασθενοφόρο είχε μαζέψει και μετάφερε τραυματία των επεισοδίων. Ταυτόχρονα είδαμε και άλλη μία μεγάλη αστειότητα, ένα βαν της αστυνομίας να περνά επίσης από το χορτάρι για να φτάσει απέναντι. Ούτε σε χώρες του τρίτου κόσμου δε γίνονται αυτά! Τελειώνουν τα επεισόδια και από κάθε κερκίδα άναψαν πέραν των 100 πυρσών που επίσης πέρασαν στο γήπεδο από τον έλεγχο.

Αν όλα αυτά δεν είναι εσκεμμένη προσπάθεια επιβολής των χυδαίων σχεδίων της πολιτείας στο ποδόσφαιρο ξανά, τότε τι άλλο μπορεί να είναι;

Την ίδια ώρα που ζούμε στην εποχή της γελοίας κάρτας φιλάθλου, που δεν βοήθησε ούτε στο ελάχιστο στην αποφυγή επεισοδίων, τώρα θα είναι έτοιμοι να καταδικάσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το φίλαθλο κόσμο με πιθανή απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Ούτε να το διανοηθείτε! Δεν είμαστε κορόιδα! Θα μας βρείτε απέναντι! Δε θα την πληρώσουμε εμείς επειδή ούτε μπορείτε ούτε θέλετε ΜΙΑ φορά να κάνετε τη δουλειά σας σωστά.

Υ.Γ: Καθόλου τυχαίο timing, καθόλου τυχαία και η επιλογή παιχνιδιού… Βρήκατε τις ανέκαθεν κατάλληλες μαριονέτες που θα έπαιζαν στο προσχεδιασμένο έργο σας.

Autoremarketing

Bet on Alfa