ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑφήστε το δημόσιο διάλογο και βρείτε τα! Ο ΛΑΟΣ...

Αφήστε το δημόσιο διάλογο και βρείτε τα! Ο ΛΑΟΣ δεν είναι εργαλείο κανενού!

Δυστυχώς η εξέλιξη που είχε ψες η πρώτη εκπομπή Total Green με καλεσμένο τον Πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου, δε μας άφησε περιθώρια να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι και με τις απαντήσεις για το πως θα αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η ψεσινή δημόσια τοποθέτηση του Προέδρου για αδιέξοδο στις συζητήσεις με το σωματείο για ανανέωση και αλλαγή της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήρθε να ανάψει μεγαλύτερες φωτιές στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Bet on Alfa

Αυτό το παιχνίδι εργαλειοπόιησης του ΛΑΟΥ, είναι μία χείριστου είδους επιλογή άσκησης πίεσης προς επίλυση του όποιου προβλήματος/αδιεξόδου. Γι’ αυτό από τώρα καλούμε το ΛΑΟ να μείνει αμέτοχος και ενωμένος προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δε θα το κάνουμε ούτε τώρα. Αλοίμονο αν με μία δημόσια τοποθέτηση μπούμε σε διαδικασία να κρίνουμε την ορθότητα είτε της πλευράς του Προέδρου είτε του Σωματείου. ΌΧΙ, ούτε τα νούμερα που ακούστηκαν μας λένε κάτι, ούτε οι όποιες άλλες τοποθετήσεις. Αν θέλετε τη γνώμη του ΛΑΟΥ, ένθεν και ένθεν, τότε να τον καλέσετε σε Γενική Συνέλευση με αναλυτικά δεδομένα κάτω πρακτικά και ψηφοφορία δημοκρατικά. Διότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι παιχνίδι, για να κερδίσει αυτός που θα κερδίσει τις εντυπώσεις δημόσια εκμεταλλευόμενος την παθολογική αγάπη του ΛΑΟΥ για την ομάδα του.

Είπε ψες ο Πρόεδρος πως η ΟΜΟΝΟΙΑ για να μεγαλώσει, για να υλοποιήσει στόχους όπως το Τσάμπιονς Λινγκ κλπ, θα πρέπει να επενδυθούν επιπλέον εκατομμύρια από τον ίδιο που με βάση τη δεδομένη συμφωνία και εφόσον παραμείνει ως έχει, τότε θα είναι άδικο για τον ίδιο και ως εκ τούτου δε θα προχωρήσει, αρχής γενομένης από το νέο προπονητικό κέντρο. Πιθανόν να έχει δίκαιο, η επιλογή του να ακουστούν αυτά όμως δημόσια, στα αυτιά αρκετών και όχι άδικα μπορεί να φαίνονται εκβιασμός. Τιμή του βέβαια που είπε πως ακόμη και με τα σημερινά δεδομένα και την άρνηση του σωματείου, θα τιμήσει για όσο ισχύει τη νυν συμφωνία. Προφανώς όμως από σήμερα τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια με χθες! Θέλοντας και μη οι αμφιβολίες, η ανασφάλεια και η καχυποψία θα αναζωπυρωθεί στις τάξεις του οικοδομήματος και ο μόνος τρόπος να σβήσουν αυτά είναι αν υπάρξει ελπίδα συμφωνίας των δύο πλευρών.

Autoremarketing

Bet on Alfa