ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

Για τη Μολδαβία αναχωρεί στις 10:00 η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για τον αυριανό αγώνα με τη Σέριφ Τίρασπολ. Τον τελευταίο στον 5ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει εκεί για να κυνηγήσει το θαύμα. Άλλωστε, το γεγονός ότι χρειάζεται νίκη με διαφορά τερμάτων από την αντίπαλό της, καθιστά αυτομάτως εξαιρετικά δύσκολο το έργο της.

Bet on Alfa

Ωστόσο, επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιδιώξει το καλύτερο και με το τέλος του αγώνα θα γνωρίζει τι πέτυχε. Εάν δηλαδή θα δώσει αγώνα μπαράζ τον Φεβρουάριο ή θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Γιατί, εκεί είναι ο μεγάλος στόχος και ήδη βρίσκεται πίσω και θα πρέπει να πατήσει το γκάζι στο φουλ, για να κυνηγήσει τους στόχους της.

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές, θα βρίσκεται στη Μολδαβία μετά από πτήση 2 ωρών και 20 λεπτών. Ο Φερέρα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18:30 και στις 19:00 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνησή της στο στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό αγώνα. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Autoremarketing

Bet on Alfa