ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε την ίδια περηφάνια κυνηγώντας τις πιθανότητές της

Με την ίδια περηφάνια κυνηγώντας τις πιθανότητές της

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε την ευρωπαϊκή προσπάθειά της περήφανα, με δύο νίκες επί της Γάνδης, μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Με αυτό ακριβώς τον τρόπο, με νίκη επί της Σέριφ απόψε (19:45) στο στάδιο Ζίμπρου του Κισινάου, θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στον 5ο όμιλο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι και το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος.

Bet on Alfa

Με νίκη με διαφορά τριών τερμάτων η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τερματίσει στην 3η θέση και θα προκριθεί στα μπαράζ. Μπορεί να φαντάζει δύσκολο, όμως στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν μπορεί να είναι απίθανο από τη στιγμή που υπάρχουν ακόμη 90 λεπτά αγώνα. Υπάρχουν οι πιθανότητες και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να τις κυνηγήσει μέχρι τέλους. Ποτέ μη λες ποτέ…

Με πίστη, αποφασιστικότητα και καλή εμφάνιση, που θα πρέπει να συνοδευτεί με αποτελεσματικότητα στην επίθεση και χωρίς λάθη στην άμυνα, όλα είναι πιθανά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει άλλη μια ευρωπαϊκή παράσταση από τις πολλές της τελευταίας τριετίας και όπου τη βγάλει. Κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές είναι να κλείσουν τις υποχρεώσεις στον όμιλο με βαθμολογικό κέρδος, να αποφύγουν το μηδέν που υπάρχει σήμερα.

Την ίδια ώρα, είναι και το οικονομικό όφελος ένα από τα πολλά κίνητρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η νίκη προσφέρει 630.000 ευρώ. Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με όλα τα πιο πάνω κίνητρα, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ριχτεί απόψε στη μάχη για νίκη επί της Σέριφ. Ο Φερέρα πιστεύει στους παίκτες του, σε κάθε ευκαιρία το τονίζει και δημόσια, απομένει να τον δικαιώσουν. Σίγουρα αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Πόσες θα είναι; Η απάντηση απόψε λίγη ώρα πριν την έναρξη της καθοριστικής αναμέτρησης.

Autoremarketing

Bet on Alfa