ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπεζούς: "Είναι ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο"

Μπεζούς: “Είναι ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο”

Στην καθιερωμένη διάσκεψη τύπου πριν τον αγώνα κόντρα στη Σέριφ στη Μολδαβία, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παρουσιάστηκε ο Ρόμαν Μπεζούς που δήλωσε τα πιο κάτω:

Bet on Alfa

Αν είναι εφικτή η πρόκριση: «Είναι ποδόσφαιρο, πιστεύουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο»

Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την έλευση του νέου προπονητή’; “Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ναι υπάρχουν διαφορές αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να δείξουμε την βελτίωση μας. Πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να φέρει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα”

Για τον αγώνα με την Σέριφ αν είναι σημαντικός ή δίνεται βαρύτητα στο πρωτάθλημα; “Είναι σημαντικό παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θέλουμε και στο πρωτάθλημα να έχουμε καλά αποτελέσματα.”

Για την Σέριφ: “Δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα μαζί τους. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να πάρουμε τη νίκη.”

Για τη νίκη απέναντι στην Ανόρθωση αν είναι ικανή να αλλάξει την ψυχολογία; “Ναι είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να χτίσουμε νοοτροπία νικητή. Μέσα από τα θετικά αποτελέσματα θέλουμε να αποκτήσουμε αυτή τη νοοτροπία.”

Ποια είναι η θέση του και τι συνέβη που έχει βελτιωμένη εικόνα ο ίδιος; “Δεν είχα προετοιμασία. Δεν ήμουν στην ομάδα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος. Είναι σημαντικό να ξέρεις τους συμπαίκτες σου. Σταδιακά έμαθα την ομάδα, το περιβάλλον. Προτιμώ να παίζω, η φυσική μου θέση είναι το νούμερο 10”.

Autoremarketing

Bet on Alfa