ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ διακοπή να αποδειχθεί χρήσιμη

Η διακοπή να αποδειχθεί χρήσιμη

Με επιβλητική νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει της διακοπής του πρωταθλήματος. Εάν είναι καλό ή όχι, θα κριθεί από την παρουσία της ομάδας με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της, που τη φέρει να αντιμετωπίζει τον Αποέλ.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με τι προηγήθηκε, την αλλαγή δηλαδή στην τεχνική ηγεσία, μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θετική η διακοπή για να μπορέσει ο νέος προπονητής να περάσει τη φιλοσοφία του. Από την άλλη, όμως, μπορεί να λεχθεί ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από αήττητο σερί τριών αγώνων και μπορούσε να πάει με φόρα μετά και την τεσσάρα.

Όπως και να έχει, η εικόνα και τα αποτελέσματα στη συνέχεια θα κρίνουν εάν ήταν ευεργετική ή όχι η διακοπή για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαφώς και ο Φερέρα θα θελήσει να αξιοποιήσει το προσεχές διάστημα, μαθαίνοντας περισσότερο τους παίκτες του και περνώντας τα δικά του «θέλω». Βεβαίως, το αρνητικό είναι ότι θα απουσιάζουν αρκετοί διεθνείς για κάποιο διάστημα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε πως, έχει δυνατότητες, απομένει να είναι σταθερή στην απόδοσή της και να δείξει συνέπεια. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, κρίνεται πως είναι ικανό να δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια. Γι’ αυτό με κατάλληλη προετοιμασία και τακτική από τον προπονητή, δίψα και πάθος, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί. Θα μπει για τα καλά στον ίσιο δρόμο, ενώ θα έχει λογικά και αυξημένες επιλογές.

Autoremarketing

Bet on Alfa