ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑπό την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται…

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται…

Η νίκη – πρόκριση επί της Καρμιώτισσας θα πρέπει να αποτελέσει την αρχή μιας νέας σελίδας, μετά τη βαριά ήττα στο «αιώνιο». Γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να αλλάξει άρδην την κατάσταση. Πώς; Με συνεχόμενες νίκες. Άλλωστε, τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ενώπιον της δύο παιχνίδια απ’ αυτά που χαρακτηρίζονται «δικά της». Είναι το φαβορί απέναντι σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα και οφείλει να το αποδείξει. Ναι μεν δεν έχει πείσει για τη σταθερότητά της, ξάφνιασε αρνητικά φέτος, όμως είναι η ώρα να βρει και ρυθμό και να έχει συνέχεια και συνέπεια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να βρίσκεται στην εξάδα και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ολοκληρώνεται σήμερα, οπόταν και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τις επιλογές που θα έχει διαθέσιμες ο Φερέρα. Ως γνωστόν δεν υπολογίζονται οι Λανγκ και Μπρούνο λόγω καρτών, οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου, ενώ με το πέρας της προπόνησης θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμος ο Κακουλλής.

Ο προπονητής από την πλευρά του οφείλει να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο, να φανεί στον αγωνιστικό χώρο ότι δούλεψε με τους παίκτες του και θα παρουσιάσει βελτίωση η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι παίκτες από την πλευρά τους οφείλουν να ακολουθήσουν το πλάνο του, να δείξουν θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa