ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτοιμη για την 7η νίκη της

Έτοιμη για την 7η νίκη της

Τον Ακρίτα Χλώρακας υποδέχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Φερέρα και οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζονται έτοιμοι να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην 7η νίκη της, που θα τη διατηρήσει εντός εξάδας.

Bet on Alfa

Ο σημερινός αντίπαλος, μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά στέρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ήταν μια απρόσμενη ήττα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι μεν υποψιασμένη ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, αλλά και αποφασισμένη να απαντήσει.

Ξεκάθαρα το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με καλή εμφάνιση, αποτελεσματικότητα στην επίθεση και συγκέντρωση και αποφυγή λαθών στην άμυνα, δεν θα πρέπει να συζητάμε ποια ομάδα θα είναι η νικήτρια. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, ανακτώντας δυναμική ενόψει και των ντέρμπι που ακολουθούν.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Φερέρα να συμπεριλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Πέρα από τους μόνιμα απόντες, δεν υπολογίζεται ο Χάμπος λόγω καρτών. Αντιθέτως επανέρχεται ο Μπρούνο. Υπάρχουν οι επιλογές για την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αλλά και γεμάτο πάγκο. Ο κόσμος θα είναι και πάλι στήριγμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην προσπάθεια για επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa