ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠείτε κάτι στον κόσμο που πικράνατε

Πείτε κάτι στον κόσμο που πικράνατε

Η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν είναι η αναμενόμενη, βάσει φιλοδοξιών. Η ομάδα παραπαίει, με ορατό το κίνδυνο να μείνει και πάλι εκτός εξάδας. Όσο για πρωτάθλημα, αυτό έκανε φτερά εδώ και καιρό. Ωστόσο, όπως εξελίσσεται η σεζόν, και εξάδα να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ δύσκολα βάσει βαθμολογικής διαφοράς θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Bet on Alfa

Ο κόσμος, το μεγάλο στήριγμα αυτής της ομάδας, παρακολουθεί την κατάσταση και διερωτάται πότε θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Όταν θα είναι εντελώς αργά; Από το βράδυ της Παρασκευής έχουν περάσει πολλές ώρες και ο κόσμος αναμένει ακόμη μια επίσημη τοποθέτηση, μια κουβέντα που θα απαλύνει τον πόνο που του προκαλεί η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για την ώρα, τίποτα.

Κάποιος, κάτι θα πρέπει να πει στον κόσμο που τόσο πικράνατε. Μια δικαιολογία, να δώσει μια νότα αισιοδοξίας. Επίσης, όλοι αυτοί που βρίσκονται υπό συνεχή αξιολόγηση, για τη διοίκηση κάνουν σωστά τη δουλειά τους; Κανείς δεν φταίει γι’ αυτό την κατάσταση; Πότε θα αποδοθούν ευθύνες;

Την ίδια ώρα η ομάδα προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Απόλλων, την Πέμπτη στο ΓΣΠ. Εάν ούτε αυτή τη φορά είναι σε θέση η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει μια μεγάλη νίκη, τότε τα πράγματα θα διαμορφωθούν πολύ χειρότερα απ’ ότι είναι σήμερα, όχι μόνο βαθμολογικά. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε αρνητικά, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα.

Autoremarketing

Bet on Alfa