ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤα ντέρμπι που πληγώνουν και το τρένο για την...

Τα ντέρμπι που πληγώνουν και το τρένο για την εξάδα

Μια από τις φετινές αδυναμίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και τα ντέρμπι. Λίγοι είναι οι βαθμοί που πήρε σε μεγάλα παιχνίδια, γεγονός που έχουν επηρεάσει αισθητά την πορεία της. Ιδιαίτερα στα εκτός έδρας.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε 8 τέτοια παιχνίδια, από τα οποία κέρδισε μόλις δύο, την ΑΕΚ και την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Εκτός έδρας πήρε μόλις μια ισοπαλία απέναντι στον Άρη και έχασε στα υπόλοιπα πέντε, ανάμεσά τους και αυτό με τον Αποέλ στο οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενη. Ηττήθηκε κατά σειρά από Απόλλων, ΑΕΛ, Πάφος FC, Αποέλ και ΑΕΚ.

Την Πέμπτη, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει ξανά ένα τέτοιο ματς. Υποδέχεται τον Απόλλωνα. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, θέλοντας να κλείσει θετικά την χρονιά, να ηρεμήσει όσο γίνεται και να κοιτάξει με αποφασιστικότητα τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σαφώς και η ψυχολογία μετά την ήττα από την ΑΕΚ δεν είναι η καλύτερη, όμως καλείται να σηκώσει κεφάλι, να παίξει καλά και κυρίως να πάρει τη νίκη.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κάνει την κατάσταση πολύ πιο δύσκολη. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορέσει να ελπίζει για παρουσία στην εξάδα. Δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα αυτό το τρένο, και βαθμολογικά, αλλά και για το πρεστίζ.

Autoremarketing

Bet on Alfa