ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣίμος:" Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν"

Σίμος:” Πρέπει να διορθωθούν τα λάθη που έγιναν”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ομόνοιας, Total Green το βράδυ της Παρασκευής ο Σίμος Ταραπολούζης:

Bet on Alfa

Δεν είμαι ούτε τεχνικός διευθυντής, ούτε αθλητικός διευθυντής, ούτε μέλος της διοίκησης. Είμαι διευθυντής του τμήματος σκάουτινγκ και βοηθός προπονητής και μέλος της επιτροπής προγραμματισμού. Παράλληλα είμαι και στην ομάδα που συμβουλεύει τον πρόεδρο στις σημαντικές αποφάσεις που παίρνει”.

“Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει ο πρόεδρος. Δεν μιλώ για μεταγραφές και το ποιος παίκτης θα παίξει. Μιλώ για προσλήψεις στην ομάδα και για την πολιτική της ομάδας”.

“Ως διά μαγείας ξεχάσαμε το τελευταίο διάστημα ποια ομάδα στηρίζει τον Κύπριο ποδοσφαιριστή”.

“Είμαστε ίσως η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα από όλες τις πλευρές, οικονομικής πλευράς, τρόπο λειτουργίας, διαφάνεια”.

“Θα έλεγα ναι, είμαι ο άνθρωπος που ηγείται των αποδυτηρίων για θέματα των αρμοδιοτήτων μου”.

“Ήμασταν ταπεινοί στις επιτυχίες, με τον ίδιο τρόπο χειριζόμαστε και τώρα τις καταστάσεις. Δεν είμαστε των άκρων, ούτε είμαι… πρώτη μούρη στο γυαλί”.

“Ας φωνάζουν μαζί μου, κανένα πρόβλημα αλλά ας στηρίζουν την ομάδα”.

“Ο κόσμος πάντα έχει δίκαιο αλλά δεν πρέπει πάντα να ακολουθείς το συναίσθημα του κόσμου”.

“Να μην ξεχνούμε που ήμασταν και που φέραμε την ομάδα”.

“Ήταν εισήγηση δική μου να προσλάβουμε τον Νιλ Λένον. Κατέκτησε το Κύπελλο που ήταν ο στόχος σε εκείνο το σημείο”.

“Είμαστε στην Κύπρο, δεν είμαστε το κέντρο της γης”.

“Όλη η Κύπρος φώναζε να φύγει ο Μπεργκ, εμείς επειμέναμε και εισηγηθήκαμε στον πρόεδρο να τον κρατήσει, όπως και αποφάσισε να κάνει”.

“Για να φτάσουμε να εισηγηθούμε να αποχωρήσει ο κ.Μπεργκ σημαίνει δεν βλέπαμε επόμενη μέρα. Αποδείχθηκε σωστή η απόφαση γιατί ο κ. Λένον με τους ίδιους παίκτες πήρε το Κύπελλο”.

“Είμαστε τυχεροί που έχουμε ένα πρόεδρο που παίρνει αποφάσεις με ψυχραιμία και ηρεμία”.

“Θεωρήσαμε πως ο κ.Φερέρα ήταν ο κατάλληλος για να ξαναχτίσουμε την ομάδα μας με τους παίκτες που έχουμε. Θεωρούμε ότι κάναμε μια πολύ καλή επιλογή, τον πιστεύουμε και τον στηρίζουμε. Μπορεί να μας πάρει στην επόμενη μέρα, είναι θέμα το πόσο θα τον στηρίξει ο κόσμος”.

“Δεν είμαστε η… Μάντσεστερ Σίτι που μπορεί να δώσει 100 εκατομμύρια. Για να έρθει ο καλός ο παίκτης, πρέπει να μην βρει αλλού τα λεφτά που του δίνεις εσύ”.

“Να πω κάτι και για τον… τσιγγούνη Πρόεδρο. Όταν περάσαμε στους ομίλους την πρώτη χρονιά, ο Πρόεδρος μας είπε ότι έχετε 1 εκατομμύριο να πιάσετε ότι θέλετε. Εγώ, ο Λάρκου και ο Μπεργκ, πιάσαμε μόνο τον Σέχου, διότι αυτό χρειαζόταν η ομάδα”.

“Τον Χούπερ μας τον είπε από την αρχή της περιόδου ο κόουτς. Του είπαμε ότι στόχος μας ήταν να φέρουμε τον Καρίμ, συμφώνησε ότι θα πάμε τον Καρίμ. Ήρθε η πρόκριση στους ομίλους, ήρθε και το Μουντιάλ για τον Καρίμ. Ο προπονητής ήθελε τον Χούπερ, του είπαμε ότι τελείωσε ο προγραμματισμός, έπρεπε να μας δώσει έξτρα μπάτζετ ο πρόεδρος. Ήρθε στην Κύπρο ο Χούπερ, τα εργομετρικά του ήταν εξαιρετικά. Πιάσαμε την έγκριση την τελευταία ημέρα από τον πρόεδρο, λόγω της πρόκρισης μας έδωσε το ΟΚ”.

“Ο Μπρούνο ήταν η πρώτη μας επιλογή, εμείς ήμασταν η πρώτη του επιλογή. Γι’ αυτό και τον κλείσαμε γρήγορα”.

“Η άλλη ομάδα της Λευκωσίας, μέχρι την 6η αγωνιστική ήταν στην ίδια θέση με εμάς. Με τον ίδιο προγραμματισμό, μετά έκανε δέκα συνεχόμενες νίκες. Τελικά ήταν καλός ο προγραμματισμός που έκανε;”

“Περιμένουμε από τον προπονητή να πάρει την ομάδα εκεί που πρέπει, απ’ το ξεκίνημα. Πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις, να διορθωθούν τα λάθη και να βοηθήσουμε τον προπονητή που ανέλαβε αυτό το δύσκολο έργο”.

“Φιλοσοφία μας είναι να δώσουμε περισσότερα λεφτά σε κάποιους παίκτες και να αφήσουμε κάποιες θέσεις κενές για τον Ιανουάριο. Αυτό κάναμε και με τον Λάρκου”.

“Για την Ομόνοια η Ευρώπη είναι Must. Η Ομόνοια πρέπει κάθε χρόνο να παίζει Ευρώπη. Αυτός ήταν και ο λόγος που λύσαμε την συνεργασία με τον Μπεργκ”.

“Κάναμε τις αναλύσεις μας για τις μεταγραφές Ιανουαρίου, δεν θα πούμε θέσεις διότι δημιουργείται αναστάτωση στα αποδυτήρια. Ξεκίνησαν οι επαφές. Θα κάνουμε αντικαταστάσεις στο ρόστερ”.

“Είμαστε ανοικτοί με όλος τους agent παικτών, όσοι είναι αντιπρόσωποι παικτών. Αν είσαι πρόεδρος Σωματείου δεν μπορείς να προτείνεις παίκτες, όλοι οι αντιπρόσωπο είναι ανοικτοί για να προτείνουν παίκτες”.

Autoremarketing

Bet on Alfa