ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ψήφος εμπιστοσύνης στο Φερέρα και το μεταγραφικό πλάνο

Η ψήφος εμπιστοσύνης στο Φερέρα και το μεταγραφικό πλάνο

Ήταν αρκετά κατατοπιστική και εκτενής η ψεσινή συνέντευξη του Σίμου Ταραπουλούζη στην εκπομπή Total Green και χωρίς να κρίνουμε την ορθότητα, έχουμε τουλάχιστον τα δεδομένα και τις αποφάσεις μετά και το κακό ξεκίνημα.

Bet on Alfa

Αν μπορούμε να τα συνοψίσουμε σε μία πρόταση, η ουσία είναι πως ο Φερέρα έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και θα συνεχίσει να επενδύει πάνω σε αυτόν, ενώ την ίδια ώρα αξιολογήθηκε το ρόστερ και στην μεταγραφική σε λίγες ημέρες θα γίνουν κάποιες αντικαταστάσεις παικτών. Το πρότζεκτ τεχνικός διευθυντής, είναι σε εξέλιξη αλλά είναι δεδομένο πλέον πως θα προκύψει μετά από τη μεταγραφική.

Ο Σίμος Ταραπουλούζης από τη μία είπε πως είναι λογικό να φωνάζει ο κόσμος εκ του αποτελέσματος, όμως έκανε έκκληση τα πυρά να συγκεντρώνονται τόσο στον ίδιο όσο και στη διοίκηση αλλά όχι στην ομάδα και τους παίκτες. Ο λόγος είναι πως η αποδοκιμασία της ομάδας έχει επιρροή στη δουλειά και απόδοση των παικτών, ενώ ο ίδιος και η διοίκηση και στα καλά και στα κακά είναι υποχρεωμένοι να δουλεύουν υπό αυτή την πίεση, να μην επηρεάζονται και να λαμβάνουν αποφάσεις με ψυχραιμία.

Μέσα από εκτενή ανάλυση προσπάθησε να αποδείξει πως είναι άλλο ο κακός προγραμματισμός και άλλο το να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα οι μεταγραφές. Για τον ίδιο ισχύει ότι φέτος έγινε σωστός προγραμματισμός, όμως αποτύχαμε στο να προβλέψουμε τη μέχρι στιγμής απόδοση στο γήπεδο των μεταγραφών μας.

Έστειλε το μήνυμα στον κόσμο, ότι δουλεύουν αδιάκοπα και πως θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις, ενώ την ίδια ώρα έστειλε το μήνυμα να έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο, θεωρώντας ότι είμαστε τυχεροί που έχουμε στην Προεδρία ένα άνθρωπο απόλυτα επαγγελματία που ότι απόφαση λάβει είναι πάντα υπό ψυχραιμία και λογική χωρίς να τον παρασύρει το συναίσθημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa