ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Φερέρα έχει εικόνα, αλλά θα πάρει άλλη μια...

Ο Φερέρα έχει εικόνα, αλλά θα πάρει άλλη μια γεύση

Επόμενος αντίπαλος… ΑΕΛ. Εκεί εστιάζεται η προσοχή όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ και κυρίως όσων βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος», για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε η ομάδα να βγάλει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Bet on Alfa

Ο Γιανίκ Φερέρα έχει την ευκαιρία να πάρει άλλη μια γεύση από την προσεχή αντίπαλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού η ΑΕΛ αγωνίζεται απόψε απέναντι στον Απόλλωνα για το κύπελλο. Πρόκειται για ντέρμπι και λίγο ή πολύ η ΑΕΛ θα το προσεγγίσει όπως και το προηγούμενο με τον Αποέλ, άρα και το ίδιο θα κάνει απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Δηλαδή, έχοντας ως στόχο το μηδέν στην άμυνα, κάτι που θα πρέπει η ΟΜΟΝΟΙΑ να βρει τις λύσεις να φθάσει στο γκολ και όσο πιο νωρίς το κάνει τόσο το καλύτερο.

Ενόψει τους προσεχούς αγώνα, ο Βέλγος τεχνικός έχει στη διάθεσή του και τον Ίσμαελ Ταχούρι-Σράντι. Παραλήφθηκε το πιστοποιητικό του, έγινε η εγγραφή και από τον Φερέρα θα κριθεί η παρουσία του στην αποστολή του ντέρμπι της Δευτέρας.

Παράλληλα, επιστρέφει ο Γιάννης Κούσουλος, που απουσίασε στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω καρτών και διεκδικεί εκ νέου θέση στο αρχικό σχήμα. Απόντες θα είναι και πάλι οι Φώτης Παπουλής, Ρομάν Μπέζους και Παναγιώτης Ζαχαρίου. Το ίδιο και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, που ναι μεν γλίτωσε τα χειρότερα, όμως υπέστη βαριάς μορφής διάστρεμμα. Η κατάστασή του θα αξιολογείται συνεχώς και αναλόγως θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Autoremarketing

Bet on Alfa