ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣυνέχεια στο σερί και στην αντεπίθεση

Συνέχεια στο σερί και στην αντεπίθεση

Έτοιμη και αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί και παράλληλα στην αντεπίθεση της, παρουσιάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ που υποδέχεται απόψε (19:00) την ΑΕΛ. Ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το χαρακτήρισε και ο Γιανίκ Φερέρα, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ στην έδρα της αυτή κάνει κουμάντο και θα θελήσει να αποδείξει πως είναι ανώτερη και ικανή.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προέρχεται από τρία επιτυχή αποτελέσματα χωρίς να δεχθεί γκολ και θα θελήσει να φθάσει και σε τέταρτο, που θα τη φέρει στην η θέση. Είναι στους 31 βαθμούς και ο Άρης έχει 34. Άρα με νίκη απόψε, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φθάσει κι αυτή τους 34 βαθμούς. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Φερέρα και τους παίκτες του, που θέλουν να κάνουν συνεχή βήματα προόδου και άλματα στη βαθμολογία.

Στο αποψινό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έχει πέρα της αποφασιστικότητας και υπομονή. Απέναντί της θα έχει έναν αντίπαλο που δίνει έμφαση στην άμυνα και δύσκολα δέχεται γκολ. Γι’ αυτό θα πρέπει να βάλει φαντασία στην επίθεση και αν είναι δυνατόν να παραβιάσει την αντίπαλη εστία όσο πιο νωρίς. Αυτό θα υποχρεώσει την ΑΕΛ να αφήσει κενά στην άμυνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ με την ποιότητά της θα μπορέσει να φθάσει και σε άλλα γκολ.

Ο Φερέρα δεν έχει στη διάθεσή του, τους Χαραλάμπους, Παπουλή και Ζαχαρίου. Αντιθέτως, επανέρχονται οι Κούσουλος και Μπέζους. Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Μια θέση στη μεσαία γραμμή επαναδιεκδικεί ο Κούσουλος.

Autoremarketing

Bet on Alfa